A motorok féktárcsája annyira vékony hogy hiába szedik le egyenesre, pár fékezés után megmelegszik és újra lesz benne egy kis hullám.
Láttam az enyémet is az esztergapadon köszörülés után, nem ütött semmit, aztán pár km után újra éreztem hogy elkezdett finoman remegni az eleje. Két garnitúrát is adtam kísérletezni de egyik sem lett teljesen jó, amelyik nagyon durván szar volt az rengeteget javult de műszakin simán elkaszálták.
A tárcsával szerintem ne kísérletezz. Ahogy már Ábrus is mondta úgysem lesz jobb, sőt... Autó tárcsát sem szokás már szabályozni. Tudom, hogy van aki azt mondja, hogy méé ne? de hidd el csak jobban elbasszák.
Van 1 szerszámos ládám eladó valakinek esetleg minden szir szar van benne komoly felszerelés 2 dolog hiányzik belőle 20asért lehet vinni pestiek előnybe mert kula van 130dbos asszem
Láttam az enyémet is az esztergapadon köszörülés után, nem ütött semmit, aztán pár km után újra éreztem hogy elkezdett finoman remegni az eleje. Két garnitúrát is adtam kísérletezni de egyik sem lett teljesen jó, amelyik nagyon durván szar volt az rengeteget javult de műszakin simán elkaszálták.
Sziasztok!
Nekem is kétesélyes a dolog,mert elég kopott az első gumi.
De remélem vissza saját lábon jön.
Péntek reggel 9-kor vizsga,és ha jó lesz az idő megjáratom a frézit.
Persze ha sikerül a műszaki.