Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy ezen kísérletezel és addig tudsz motorozni a tieddel
nem r6 os a segédvázam hanem az 1000nek van nekem pluszba 1 segédváz ha elbakkerolnád a tied akkor van 1 tarcsiba 7píz
Pupu,mikori ávjáratu az r6 segédvázad?
szasztok
Sanyika ott a helyed.
A motorok féktárcsája annyira vékony hogy hiába szedik le egyenesre, pár fékezés után megmelegszik és újra lesz benne egy kis hullám.
Láttam az enyémet is az esztergapadon köszörülés után, nem ütött semmit, aztán pár km után újra éreztem hogy elkezdett finoman remegni az eleje. Két garnitúrát is adtam kísérletezni de egyik sem lett teljesen jó, amelyik nagyon durván szar volt az rengeteget javult de műszakin simán elkaszálták.
Jövőhéten nekem is vinni kell, ötödikén nekem is lejár.
Lé ment.
Megyek dolgozni.

Sziasztok!
Akkor szorítok neked!

Nekem is kétesélyes a dolog,mert elég kopott az első gumi.
Én meg holnap viszem 11-re. Oda furgonnal, mert már 2 hete lejárt és ápr.15-óta nem merek nagyon kockáztatni.
De remélem vissza saját lábon jön.
El kellett tolni a moci műszakiját péntekig.

Péntek reggel 9-kor vizsga,és ha jó lesz az idő megjáratom a frézit.

Persze ha sikerül a műszaki.
Hidd el most már ő se
Csúnya az a hátsó villa. Én biztos nem merném használni így.
Sziasztok!
A tárcsával szerintem ne kísérletezz. Ahogy már Ábrus is mondta úgysem lesz jobb, sőt... Autó tárcsát sem szokás már szabályozni. Tudom, hogy van aki azt mondja, hogy méé ne? de hidd el csak jobban elbasszák.
Kéne róla infó hogy milyen cuccok vannak benne.
Neked mert közel vagy 15 be odaadnám mert sos van
az kb annyi mint a hegesztés, meg aszonták megtudják csinyáni a tárcsát is. pedig szerszám jó lenne, mer rendes az kevés van
Van 1 szerszámos ládám eladó valakinek esetleg minden szir szar van benne komoly felszerelés 2 dolog hiányzik belőle 20asért lehet vinni pestiek előnybe mert kula van 130dbos asszem
mindegy, megcsináljuk mindenhova csak ömlik a pénz basszameg.