Csak gondolj bele hogy a lánckerékagy csavarja mekkora erővel préseli be egy pillanat alatt a felgyűrt láncot abba a ki résbe mondjuk akár csak 40-es tempónál.
Mivel ott valóban hegesztés van (nem úgy mint a régi "tescós alulétradesign" lengővillánál ami egy anyag végig) és pont oda fog erőt átvinni a beszorult lánc ezért nem kérdés hogy hol fog engedni az anyag.(és meglepő módon pont ott van a repedés)
Nem biztos hogy az eset után azonnal elrepedt, lehet hogy csak később kezdte el mivel továbbra is kapta üzem közben a csavaró-nyíró erőket.
Mindig a hegesztés mellet törik el, ez igaz, de ezzel nincs mit tenni. Gondolod, hogy a japó gépsor nem csinálja meg a lehető legjobban? sok ezer készült ebből.
Ha viszont oda beviszi a láncot a kerék, akkor valahol engedni kell neki
gondolkodtam én is ezen, de az miért baszta volna össze ennyire? aszonták ez attól lehet, hogy az elektródavagymi a kellőnél melegebb volt, és mellette elridegedett az anyag.
Á! Köszi! Hú dejó!
Mért kell neked BMW-vel járni, inkább tekernél brinyiglivel... Jó lenne ha talira ott lenne mert most csak ez hiányzik az összerakáshoz.
megvan a rugó, ma megyek ki érte. Kicsit több lett, mint amit elsőre telefonon mondott (BMW-vel mentem ki hozzá, és meglátta ) de jó bőven belül az általad megadott határon Viszem majd (ha nem felejtem el, tudod, a mi korunkban )
Mivel ott valóban hegesztés van (nem úgy mint a régi "tescós alulétradesign" lengővillánál ami egy anyag végig) és pont oda fog erőt átvinni a beszorult lánc ezért nem kérdés hogy hol fog engedni az anyag.(és meglepő módon pont ott van a repedés)
Nem biztos hogy az eset után azonnal elrepedt, lehet hogy csak később kezdte el mivel továbbra is kapta üzem közben a csavaró-nyíró erőket.
Ha viszont oda beviszi a láncot a kerék, akkor valahol engedni kell neki
Mért kell neked BMW-vel járni, inkább tekernél brinyiglivel...
megvan a rugó, ma megyek ki érte. Kicsit több lett, mint amit elsőre telefonon mondott (BMW-vel mentem ki hozzá, és meglátta