Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TEEEEE kis adrenalinfüggő!
Csak gondolj bele hogy a lánckerékagy csavarja mekkora erővel préseli be egy pillanat alatt a felgyűrt láncot abba a ki résbe mondjuk akár csak 40-es tempónál.
Mivel ott valóban hegesztés van (nem úgy mint a régi "tescós alulétradesign" lengővillánál ami egy anyag végig) és pont oda fog erőt átvinni a beszorult lánc ezért nem kérdés hogy hol fog engedni az anyag.(és meglepő módon pont ott van a repedés)
Nem biztos hogy az eset után azonnal elrepedt, lehet hogy csak később kezdte el mivel továbbra is kapta üzem közben a csavaró-nyíró erőket.
Legközelebb Trabanttal menj ilyen helyekre!
deeee
Attól még nem kellene megvárni, hogy vajon mi lesz és mikor!
ahogy néztem régi képet, kb így vehettem.
Sziasztok!
Remélhetően akkor mikor hazaérsz és letámasztod és nem 200+ -nál!
amúgy gondolom, h nem
kiváncsi vagyok mikor engedné el teljesen... lehet ha észre sem veszem, kb így marad mindig?
Mindig a hegesztés mellet törik el, ez igaz, de ezzel nincs mit tenni. Gondolod, hogy a japó gépsor nem csinálja meg a lehető legjobban? sok ezer készült ebből.
Ha viszont oda beviszi a láncot a kerék, akkor valahol engedni kell neki
jól va, jól van.
gondolkodtam én is ezen, de az miért baszta volna össze ennyire? aszonták ez attól lehet, hogy az elektródavagymi a kellőnél melegebb volt, és mellette elridegedett az anyag.
Muszáj volt BMW-vel menni, mert levágattam a hajam nullással, előkerült a napszemcsi, és akkor ez így illik
Láttam hogy hívtál de tegnap melóztam és nem tudtam felvenni.(épp akkor hozták a pizzát )
BMW-hez kell?
Á! Köszi! Hú dejó!
Mért kell neked BMW-vel járni, inkább tekernél brinyiglivel... Jó lenne ha talira ott lenne mert most csak ez hiányzik az összerakáshoz.
Akkor ugye már nem kérdés hogy miért repedt el.
az igen, az idomon is látszik, h vót ecce szakadás.
ha ilyen akkor hogy nincs megrepedve, amikor ez repedés?
Szaszcsővi

megvan a rugó, ma megyek ki érte. Kicsit több lett, mint amit elsőre telefonon mondott (BMW-vel mentem ki hozzá, és meglátta ) de jó bőven belül az általad megadott határon Viszem majd (ha nem felejtem el, tudod, a mi korunkban )