Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem semmi baj nem lenne, csak ereszt az egyik teló.
Mondjuk olaj, meg új szűrők nem ártanának bele.
Zsotiét álltalában pár naponta meghallgatom nem e elromlot vagy berozsdált a dugó benne
Áá nem Kösszi de nem igazán lenne jó ötlet kitudja az olaj is milyen benne meg a leglényegesebb dolog hosszabb távon kitudja milyen Még ugy hid ell a garázsbol sem toltam ki pedig gondolkodtam rajta hogy ki kéne probálni nehogy meglepetés legyen ha elmész vele haza
Van ott egy motor amivel ha gondolod elmehetsz.
De ebben az esetben szombaton nem megyek el érte.
Na nekem megint nem ugy alakult a dolgaim ahogy szerettem vona Hogy biztosan ne legyek készen a hétvégére Erről ennyit
Haló mindenkinek
csövinek. Ha valakinek bármilyen rugó kell, itt megoldják.
. . . .
Igen, tudok róla. De a haverom arra megy árúért holnap kisteherautóval és elvisz. Csak bedobjuk hátra a raktérbe és nem kell sorba állni az ocsmányirodában és még ingyé is van.
Basszus nagyon kemény vagy! Én nem merném megcsinálni!
Melohelyen ráesett 6-os kazánlemez a bemutatos ujjamra,a csont állitotta meg!Idegeket mindent át vágott, lebénult!2 orás mütét,4 hét gipsz,3honap vagy több gyogytorna!
Az fasza mi jót tettél a kezeddel?
kössz!lehet nekem már vége is a 2012 szezonnak!
jobbulást
az király,de ugy néz ki csuszik a projekt,mert bal kezem gipszben van!igy nehéz dolgozni rajta
éééééé uuuuuu áááááááá
óóóó
szerszámos láda engem is érdekelne, képet kérünk róla, meg, hogy pontosan mi van benne
Sajnos már elkelt papi
Sziasztok!
Útvonal engedély?
Akkor nem kell felrakni futóra,ocsmány irodában lehetett volna kérned 3 napig érvényes
Miezmiezmiez? Van már gazdája?

Amúgy mindenkinek