Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Profil, fotók, és rájösz
mi változott? fain
Hú de szép lett! Gratula.
. .
. . . .
Hát nincs nagy élet

Viszont: tádádádádámmmmmmmm!

Kész a motorom
jó reggelt
SZIA!az összes sebeségbe probáld ki,Hirtelen kigyorsitás meg ilyenek!ha a válto szar sokba kerülhet a felujitás(tapasztalat)
Szeva! Nézd meg az egyenes futását,nem húz-e valamerre ,szitálás,elektromosan minden jó legyen,hidegen sem füstölhet,ha mész kipróbálni kösd ki hogy hideg legyen a motor,jól forgasd meg 10000 fölé,féktárcsák állapota,mert nagyon drágák,vázszám motorszám ép legyen,váznyak rendben legyen,lánc lánckerék,stb...
Igy kell bolonditani a csajokat
Ne legyen repedt a lengővilla
Szia! Szerintem a legelső hogy simán induljon, menjen. (Ne dadogjon, köhögjön, fulladjon stb.) Én megnézném a féktárcsákat mennyire kopottak. Asszem ezresnél a kettes sebességi fokozat szokott elmenni, ne dobálja ki meg ilyenek...
Üdv!
Készülök vásárolni egy 1992 FZR 1000 Exupot és kérnék pár tanácsot hogy mi az amire feltétlenül figyeljek a motor megnézésekor.
Tanácsokat előre is köszönöm!
Nekem is
Sziasztok! Valaki mondhatna valami normális webáruházat, ahonnan szelepfedél tömítést tudok rendelni. Előre is köszi a segítséget!
Rendicsek

Akkor valószínűleg szombaton mennék.

Köszönöm!
mondjuk 10 rugó jóljönne elsejéig
Szevasztok !
Gyere átbeszélni akko jösz amikor akarsz A Motor meg el van itt csak vigyázz mert sokáig itt áll azt egyszer nagyon ráérek és átfaragom azt baszhatod Amugy szombaton még ithon vagyunk ha mennék is Üllésre elvileg Vasárnap reggel vagy valami ilyesmi terv van Szombaton Fűnyírás van tervbe véve meg ami jól esik
Ja meg az is tervbe volt hogy előtte elmegyek feléd, és átbeszéljük.

Mindegy, így jártam.

A motor valószínűleg le lesz téve m zárolva, aztán csak lesz....
Ezért mondtam hogy felesleges a karbival foglalkoznod, mert azt majd az előtt kellene ha be is lesz üzemelve.

De lehet akkor szombaton mégiscsak elgurulok feléd, aztán átbeszéljük, mi hogy lenne jó, mert nekem tényleg nem sürgős hogy elhozzam. Csak azt sem akarom hogy te kerülgesd.
Na közben csinálom a lámpákat is mert nem végzek ha irogatok
Meg ugye nem is döntötted el ,hogy mi lesz vele 100%ban . Amugy szerintem a telokban már olaj se nagyon lehet mert elég rugozos már a teknika semmi csillapitást nem érzek benne visszafelé
Hát nem de mivel ugy beszéltük meg ,hogy jelzed mit hogyan és nem jeleztél igy nem mertem belé venni semmit