Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondják hogy a 2006 elötti példányoknál a hengerfej gyárilag hibás ,és csak 2006-tol szabad venni!
mobile.de

Asszem
Érdeklődj a HYOSUNG fórumon is.
Olvass teszteket róla.

teszt
Nekem tetszenek. Sajna nem tudok semmit róluk.
Gázos hogy v2? Vagy írjatok már véleményt pls
A következő motorom: HYOSUNG GT 650
jóvestét.
megvolt a ballagása unokatesómnak, és le is lejmoltam a családot, mert találtam egy ilyet a fürdőszobában:
Grat! Akkor örülés van!
Sziasztok, el is kelt a gép, jó gyorsan
Sziastok !
Nem tudja véletlen valaki azt a linket amire gondolok?
Olyan aza német használtautó ami a legnagyobb arra gondolok ahol várost,és vonzáskörzetét lehet választani
Ideje lenne borotválkozni
Szasz! Egy jó tanács,Ha te ilyen fordulatokon használod akkor vegyél egy nagyobbat,mert ezt nem fogja sokáig birni,pörgetni meg minek,ugy se haladsz vele.Az uj gépek is leszabályoznak 14-15000-nél.Ha üresen kipörgi,terhelve pedig nem,akkor szerintem még mindig kevés benzint kap.
Megyek kutyázni,majd jövök.
A nagyot is így használom. 90-100km/h körül.
Én 8000 körül használtam,az 100km/h volt. Szelepet nem kell sűrűbben hézagolni mint a nagyon,ezt az Attilától tudom aki javította. Nyilván a nagyobbak tartósabbak,mert nem pörögnek ennyit.
Tudod csak azon csodálkozok,hogy némelyik hülye a 2t 125cc papirok nélküli motorját hirdeti 200-300e ft !Akkor inkább megéri megvenni ezt ami rendezett papirok vannak!nem?ha azt vesszük 160 e nem pénz érte!
pedig agyonvágja. A kis csettegő 10000 alatt használhatatlan, és anyagból van az is. ha meg noszogatják, annyi neki. Akinek erre futotta, gondolom, 5ezrenként olajcserél, szelep hézagol, szinkronizál
Ja,és belpiacos révén, a motyó hozzá aranyárban van,és ha minden kóser,akkor is 3 hét még megjön. De volt amire 2 hónapig vártam.,az pedig több mint fél nyár. Az utánam lévő tulajnak viszont nem sok dolga lesz vele,ha nem vágja agyon.
Hát lehet hogy hirdetik,de eladni elég nehéz. Hidd el az jár a legjobban,aki kihagyja ezeket a gépeket. Nekem is volt,tök jó állapotban,és a szerelő jó barátom aki leszervizelte,így is több mint 100000-be volt. Szelepek becsiszolása,olajcsere szűrőkkel,exup szelep perselyezés,szinkron,szívócsonk javítás....
szerintam egy picit lehetne keresni rajta! 3 kilokért hirdetik az okosok ezeket a tipusokat!
Miért? A tiéd nagyobb,jobb,kettőre fizetni meg minek?
nem is drága! meg kéne venni
http://www.kepesmotor.hu/yamah...