Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mi ez a nagy alvás?
Találkoztam ma egy régi haverommal. Nem is mondta, hogy már két éve GoldWing-ja van...
Tök jó, hogy cseszegetik a szegény pöcsköszörűsöket!
Kíváncsi vagyok egy Hayabusát is ilyen könnyedséggel fognának le!
Sajnos nekem sikerült átvágnom a mozgato inakat,ezáltal lebénult az ujjam!Elméletileg sikerült nekik helyrehozniuk,csak még idö mire rendesen mozgatni tudom!most csak van!
Nekem nem kellet tornára mennem (meg gipszet sem kaptam), de szinte állandóan mozgattam a csuklómat, és az ujjaimat hogy az inak és az ízületek ne álljanak be.
Szerencsémre semmit különbséget nem érzek a másik kezemhez képest.
Köszönöm!hetente 3 mehetek gyogytornára! !Dea legnagyobb baj ,hogy nem tudok kuplungolni
kisradar, eb csont beforr (előzmény)

Tornáztasd, de csak érzéssel, a lényeg hogy ne merevedjen el a kezed, mert azt utána baromi macerás lesz újra "normális" mozgásra bírni.

Jobbulást!
Szasztok !Tegnap levették a gipszett! Talán egyszer majd még mozogni is fog az ujjam!
Küldtem e-mailben
Küldj egy telszámot.
Csak akkor hozd ha neked biztos nem lesz rá szükséged. Szombaton szabad leszek,vasárnap meg délelőttös.
Mentem délutánra.
Hétvégén legurulunk hozzád ha jó visszük azt a nagy dobozt. Most megy a piros mert 2 gyertya is cserélve lett a középső 2 henger szerintem nem úgy jár ahogy kéne mert míg az 1-4 mikor beindítom ráköpök sercen egyből a 2 belső 2-3 meg csak lassan sercent és azokba halt meg a gyertya Béla haldoklik szegénykém nem sok van neki hátra sajnos. megy mint a rakéta de már unom a szarakodást vele ráadásul műszaki 1 hónap múlva
Na mi a pálya pupi?

Veszek ilyen kábelt.
Ja, még annyit, ha Józsi nem vágná, hogy csak egy jack-RCA kábel kell ilyen e és csak a felső két lyuk jáccik, a másik kimenet.
Pupu jól mondja. Arra figyelj, hogy a hangkimeneted "stereo" állásban legyen, ezt a winfos hangtulajdonság lapon tudod állítani (mert az alapértelmezés asszem 5.1) és ált. a zöld lik jó neked. Azon szabvány szintű 0.7-1V jel jön ki, azt dughatod a musiccenteren a video/MD bemenetre, az a felső kettő.
3,5 jack-rca kábel kell 2 db és a képet nézve bal oldalra a piros fehére csatiba bedugni. A pc hangvezérlő paneljén meg kijelölöd a csatlakozók kimeneti jelforrását pl első hátsó center mély melyik dugaljzatra kerüljön.
jó reggelt
Hozzád mint HiFi-hez értő és számítástechnikában is jártas bikerhez lenne egy kérdésem.
Rá tudom én kötni a muzsikcenterem a számítógépre hogy azon nyomassa a hangot? (gondolom igen de hogyan és mivel)
Van egy Sony MHC-881 amit már nem használok régóta de sajnálom hogy ott csak áll.(annak idején qrvadrága volt ) Ha lehet akkor rákötném a hangkártyát mert ezen csak szebben szól mint a számítógéphez vett cucc. (Cambridge Soundworks 4.1)