Én a schubert-ről csak jót hallottam,de az ára is megvan viszont csak jót hallottam róla,én is nagyon fontolgatom a cserét agv k3 van jelenleg de még füldugóval is eléggé szeles 110-140 közötti tempóval jobbra számítottam
Köszönöm a válaszod akkor én sem álltam messze a valóságtól, viszont volna mit javítani rajta ezért 35körül megszabadulnék az egésztől egyszerre ,darabokba viszont nem szeretném bontani.
Ha én reálisan nézem akkor ha egy színűek és nem repedezett/karcos a fényezésük akkor mindenestől kb 40-45e. (fejidomtartóval és a lámpákkal)
Lehetne többet is kérni de ha nem akarod évekig tartogatni akkor kb ez a reális. (a bontós árakat hagyjuk mert az szinte mindig messze van a valóságtól az ennyi idős gépeknél)
Én 2007-ben 50-ért vettem a CBR idomokat üléssel, műszerekkel, tartókonzolokkal de festeni kellett az egészet. (és ez olcsó volt akkoriban de ma már filléres tétel lenne mert ilyen már a kutyának sem kell)
Eladtam a nolan utas sisakomat , hogy veszek használtan egy kisebb soheit , találtam is egyet csak közben eladták Pedig ajándék áron lett volna a sisak , valószínűleg egy nőé volt mint utas sisak(bazi olcsón adta ) Árával nem volt tisztában ezért el is vitték pik pakk . Ez lett volna a kis pénz nagy szerencse !
Lehetne többet is kérni de ha nem akarod évekig tartogatni akkor kb ez a reális. (a bontós árakat hagyjuk mert az szinte mindig messze van a valóságtól az ennyi idős gépeknél)
Én 2007-ben 50-ért vettem a CBR idomokat üléssel, műszerekkel, tartókonzolokkal de festeni kellett az egészet. (és ez olcsó volt akkoriban de ma már filléres tétel lenne mert ilyen már a kutyának sem kell)
Valami ilyesmit szeretnék
Ati házi praktikáiból egy kis csemege!