Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pestiek,egy parkolós kérdés:a Király utcában van ez a bodies kiállítás,ott lehet parkolni,és mikor mennyiért?Köszi!
Tegnap beszartam 1 kicsit mentem fel a megyeri hídra és előtte van 1 nagyívű jobbos kanyar tempósan 160-180 simán lazán döntve lehet venni.
180 körül elkezdett picit imbolyogni az eleje és elindult a szalagkorlát felé a szar megállt bennem keresztbe. lehet még 1 kicsit olajos volt a gumi széle vagy túl keményre sikeredett az eleje és azt nem tolerálta.
De jó neked,te vagy az első aki megnéz egy új filmet!
De jó neked én 6-6 ig dolgozok ami nagyrészt filmnézegetésből áll
Jó reggelt
Mesuka HBD
reggelt!
megin 6-ra megyek, oszt 4-ig leszek. Ez a hét most ilyen
az gép. belül dexion salgó, kivül meg élő szövet, de attól még gép, meer gépagya van.
A Sanyiféle gépezet az emberi aggyal vezérelt, tehát inkább Robotzsaru
köcsög
Nem sikerült?
Nem sikerült?
kijöttünk tacskóból és mi állt a mi 2 frézink mellett egy piros 1000 fzr és nem sikerült a fénykép
Terminátor
Sanyikám,ezzel az összehegesztett hajtókarral futottál 25km-t?
Király vagy,neked ez felért egy VB-címmel! .
Túl vagyok rajta. Amibe nem halunk bele,attól erősebbek leszünk.
fuuuu,neked sem lehetett egyszerü!
Fog az menni! Csak csináld,bár az elején nagyon fájdalmas volt,de megérte. Baleset után 3 hónap elteltével dolgoztam,pedig újra tanultam járni. Bár még a vas bennem van,és állítólag bent is marad. egy év elteltével lefutottam 25km-ert,és április végén pedig a maratont.

Ilyenem van.
Megyek motorolok 1 nagyot
Tornáztatom tornáztatom,de azt hittem könnyebben fog múkodni!
Sziasztok!
Sziasztok
Mivel a légszűrő problémám többé-kevsbé sikeresen megoldódott, ennek örülök.
Amiért kevésbé az az, hogy a paraszt, akitől vettem 1 légszűrőházat, nem hajlandó visszavásárolni. Azt mondta, h 600-ról bontotta, de a csövek nem 52 mm-sek, csak 46. Ami viszont mint utóbb kiderült a 400as karbijára lenne jó.
" a pénz nekem is pénz" mondással indokolta, h nem áll szándékában visszatériteni a vételárat :)
Magyarán van egy eladó légszűrő házam a 400as géphez. Akit érdekel, sikitson. Csere érdekel '90es 500as műszeregységre.
Tornáztasd minden nap! Az nem elég,amit ott csináltatnak veled,csináld minden nap,és többet mint amit mondanak. Ha én csak azt csináltam volna amit a gyógytornász mond,még mindig mankóznék.
Üssél rá az úszóházra valami puhával. Utána jó lesz. Most jártam így pár órája, ez 1 évet állt.