A legalján van két kis csavar elvileg, ott le tudod engedni. Józan paraszti ésszel belegondolva ahol kijön ott be is megy, de talán egyszerűbb fönt kicsavarni a teleszkóp végéről a zárócsavart, csak vigyázz mert a rugó feszíti egy kissé...
Szeretnék kérdezősködni tőletek:
HA a telószimering cserét elnapolom télig mert így is időhiányos vagyok, na jó meg kedvem sincs hozzá.
+ még nem is csináltam ilyet , na mind 1 má nem magyarázkodok tovább
Hogyan tudom feltölteni olajjal , ill menyit tegyek bele? 600ba?
jól sejtem h inekciós tűvel tudok bele nyomni?
Mert az a gyanúm ha a szimeringet kiveszem hát az úgy jól eldeformálódik és akkor tuti csinálni kell.
Fejlesztem a hadi és túlélő technikámat is,de most a lovakkal foglalkozom. A nagy most kapott olajat,de a kicsi az húzósabb,ott majd hengerfúrás is lesz mert nagyon gyenge a kompresszió.
Jártam már úgy h ha húzattam,emeledett picit az eleje világított.
Fékeztem abbahagyta.
Szerintem azon a holtponton van az olajszint ahol csak néha villan be.
Megette
Lecsutakoltam a gépet, mert Thomas megszólt a találkozón, hogy tiszta retek. Valóban így jobban mutat, de hát ugye ami használva van az koszos lesz.
Ati, a szilikon tényleg jó lehozta a felniről szmötyit, csak aztán nem-e jobban ragad rá a ferrodol por...
Üdv.
Tudom h hülye kérdés, de szerintetek mit lehet reálisan elkérni 1 fzr1000 exup komplett idom szettért?(1992-93as forgamiba 95van írva de az már másik lámpás, ha jól tudom)
HA a telószimering cserét elnapolom télig mert így is időhiányos vagyok, na jó meg kedvem sincs hozzá.
+ még nem is csináltam ilyet , na mind 1 má nem magyarázkodok tovább
Hogyan tudom feltölteni olajjal , ill menyit tegyek bele? 600ba?
jól sejtem h inekciós tűvel tudok bele nyomni?
Mert az a gyanúm ha a szimeringet kiveszem hát az úgy jól eldeformálódik és akkor tuti csinálni kell.
Fékeztem abbahagyta.
Szerintem azon a holtponton van az olajszint ahol csak néha villan be.
Megette
Ati, a szilikon tényleg jó lehozta a felniről szmötyit, csak aztán nem-e jobban ragad rá a ferrodol por...
Tudom h hülye kérdés, de szerintetek mit lehet reálisan elkérni 1 fzr1000 exup komplett idom szettért?(1992-93as forgamiba 95van írva de az már másik lámpás, ha jól tudom)