Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kössz! Énis erre gyanakodtam!
Pontosan bélánál 7,5V aksinál kattant csak de tolásra 1ből beindult
Túlfolyó a karbinak felakadt valamelyik úszód
a kedvencem
Sziasztok!Egy kis segítség kéne. A karbisorról lejön 2 db gumicső egy trapéz alakú fémházba,ami 2 imbuszcsavarral van felfogatva,alatta megy vizszintesen egy fém vizcső. Ha beindítom a trapéz fémház alól dől a benzin,mi a túró ez túlfolyó vagy mi?
Rosszabb a helyzet szikra néha nincs, néha van, de azé nem indul, csak néha, pár mp-re. Tök benya a gyertya, úgyhogy az van. Most jön majd a betolás, mert tapasztaltam, az néha segít, mert az önind. lehúzza a feszt.
Ja minden menik csak szikra nincs
5db bizti van asszem 3x10A, 1x20 vagy 25 és 1x30A a 20as szokott kicsattanni mikor nálam is volt gebasz gyújtás ráadáskor.
Nektek is xaraxik a fórum?

Amúgy az FZ-vel xopok, nincs gyújtás Van annak külön biztije?
A karbi folyt mind, de csavarhúzó nyelével 185N erővel rákúrva megjavult (úszók le voltak tapadva), mostmár szépen feltölti az AC, és megáll. Csak szikra lenne... na mék, csinálom, mer ti úgyse oldjátok meg helyettem
Egyelőre meg kell tartani, mert a gyerekébe ment az új spirálos, az enyémbe való még nincs a nagykerben
Majd a talira
Ha érdekel szerzek még, kis pénz nagy mutatvány alapon

Képzeld vettünk körtepáleszt de közelébe nincs a tiednek
Amúgy meg, szép napot az akadozó sportmotoron....
A régebbi, nem spirálcellás akkudat hogyé adnád?
semmi. nincs rá időm. egyedül meg pláne nem állok neki. várom a messiást, hogy jöjjön és segítsen nekem. máshol jár a fejem, nagyobb gondjaim is vannak.
De mi a f.sz van a motorral?
Mentem délutánra.
Rossi visszavonul év végén

viszlát 46
Áh így nem megyen írjátok be a a típust meg amit kell