Sziasztok!Egy kis segítség kéne. A karbisorról lejön 2 db gumicső egy trapéz alakú fémházba,ami 2 imbuszcsavarral van felfogatva,alatta megy vizszintesen egy fém vizcső. Ha beindítom a trapéz fémház alól dől a benzin,mi a túró ez túlfolyó vagy mi?
Rosszabb a helyzet szikra néha nincs, néha van, de azé nem indul, csak néha, pár mp-re. Tök benya a gyertya, úgyhogy az van. Most jön majd a betolás, mert tapasztaltam, az néha segít, mert az önind. lehúzza a feszt.
Amúgy az FZ-vel xopok, nincs gyújtás Van annak külön biztije?
A karbi folyt mind, de csavarhúzó nyelével 185N erővel rákúrva megjavult (úszók le voltak tapadva), mostmár szépen feltölti az AC, és megáll. Csak szikra lenne... na mék, csinálom, mer ti úgyse oldjátok meg helyettem
semmi. nincs rá időm. egyedül meg pláne nem állok neki. várom a messiást, hogy jöjjön és segítsen nekem. máshol jár a fejem, nagyobb gondjaim is vannak.
http://youtu.be/PonKeBVyABI
Amúgy az FZ-vel xopok, nincs gyújtás
A karbi folyt mind, de csavarhúzó nyelével 185N erővel rákúrva megjavult (úszók le voltak tapadva), mostmár szépen feltölti az AC, és megáll. Csak szikra lenne... na mék, csinálom, mer ti úgyse oldjátok meg helyettem
Képzeld vettünk körtepáleszt de közelébe nincs a tiednek
Mentem délutánra.
viszlát 46