Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basztál átugrani mikor nem is arra voltam bazze. Megyeri hídnál voltam meg békáson meg időre mentem újpestre meg a zsídógeci felvonulás miatt késtem is
sose higgy az eladónak,én is cseréltem mikor megvettem.
basztál átugrani, amikó 5 perce voltál innen?
Fekete szirup volt benne
Állítólag frissen volt az eladáskor olaj cserélve benne. nem ment 1000km a motor
Mentem délutánra.
De aztán rajta is marad!Amikor még versenyeztem a kocsival,a bukócsövet lejárt szavatosságú okker Neoluxxal kentem le,lecsiszoltam ugyan,de még rozsdás maradt a cső,úgy feltapadt rá,jobban bírta mint a kocsi gyári festése.
Qrvalassan szárad a ~25 éves fekete Neolux.
Igen,aztán rájöttem hogy a 25km csak edzés volt!
Bátor voltál,hogy így összetákolva neki mertél szaladni a 42km-nek!
Jó volt dumálni veletek,na mentem vissza dolgozni.
42 km Gyulám.
Lehet kevés az olaj. Nézd meg.
Sziasztok!
elfogyott az olajad bammeg
nekemmeg, ahogy jöttem az M0-án tegnap, elkezdett világítani az olajlámpa menet közben leállítottam, újraindítottam, és egy darabig nem csinálta. aztán ahogy beértem a városba, alacsonyabb fordulaton nem volt semmi, majd mikor direkt kettesben mentem 5ezres fordulat körül, fél perc után megint előjött. Lehet, h ahogy kevesebb az olaj, nem folyik vissza elég magas fordulaton alulra, és úgy érzi kevés van?
Képzel el betöltöttem 1dl maradék olajat a blokkba és megszűnt az a ropogás recsegés mikor vészfékeztem és előjött.
és ez az esetek nagy részénél 40-60km/h között
Nem engedtem a gázon és vissza lassultam 150re és akkor megnyugodott de valahogy furcsa ezzel a gumival mikor kicsit mozdítasz a kormányon akkor olyan mintha kanyarvadász üzemmódra lenne beállítva a motor magától aláfordítja a kereket
Gondolom megoldásképpen húztál a gázon.
Pupi nem szokott kicsit hibázni ha kell akkor odab.ssza a földhöz magát, nem szokott sz.rakodni. A körülmények pedig vessenek magukra.
Köszi,kollégám megy majd a fiával,én láttam már hullát szolgálatban, már nem vagyok rájuk kíváncsi.
A körúton belül ált. 400/óra szgk. További szépség, hogy a régi automaták nem fogadnak se papírpénzt, se kártyát, úgyhogy legyen nálad 1-2000 Ft-nyi érme Az SMS-t nem tudom, állítólag az műxik.
Csak ovatosan,egy kis hiba és meg van a cumi!