Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem teccik Sziasztok!
Sziasztok!
meg=megy
Elvileg a tankban van egy jeladó. Ha tartalékba meg akkor lekapcsolja az AC-t.
Oszt az is emegeti
Oszt még emegeti az elejit :D
Nem engedi átnevezni, de jó....
http://youtu.be/MVtXFpD27CU
Tudok, csak nem akarja eladni a genya... Ha látok valamit szólok mert mindig megnézem ezeket, bár ilyen már elég ritkán van...
SZasztok! Írja már le valaki hogy működik nálunk ez a tartalék rendszer? / 1000 exup/ most normál állásba volt a kapcsoló,még is megette az összes benzint,majd 19 litert nyomtam bele.A múltkor átváltás után vacakolt,ment nemment megint ment,most tart. állásba hagytam 5liti bele AC felveszi,indul,megy átkapcs normálba,megy.
Szerintem tart. állásba ragadt a relé,vagy kapcs. azért fogy ki az összes nafta. Hogy működik ez a rendszer? Előre is kössz!
Élőgazdás, rendszámos 125-ös csepelt nem tudol véletlen?
Na ki lesz az első hm hm
Ez meg ábrusnak egy kis csemege...
Ezt vedd meg Thomas!
Bruttó 8, illetve 6 forinttal csökkenti a benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a MOL, ezzel az olcsóbb töltőállomásokon akár 410 Ft környékén is alakulhat a 95-ös oktánszámú benzin literje.
snoopy?
A hungaroringre tegnap ingyen be lehetett menni,a lgjobb ülőhelyekre/fedett/ oldalkocsis Vb bemelegítés, futam , OB 1000 időmérés OB 600 időmérés Ob összevont futam / 600 750 1000/ 3000-ér mehettem a paddockba közvetlen közelről meg lehetett nézni a gépeket.