Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ej, de kié lehet ez a szép motor?
Velem ma tüdőszűrésen közölték,hogy nyári nyitva tartás van 8-14 óráig..Persze nincs ki írva a táblára, amire az van kibiggyesztve,hogy rendelési idő 7-13-ig
Héttől vártam,hogy nyissanak

Eszembe jutott, hogy még nem is mutattam...
Rohanok az Önkormányzatba, erre zárva mert köztisztviselői nap van. Nem bántam volna ha a honlapjukra is kiteszik a bunkók, egyébként nem tudom mit ünnepelnek talán azt a marha jó fizetést amit kapnak...
Köszönöm,küldtem mailt.
Szia.
Nekem kellene esetleg a spanoló..
Nincs mit.
Ősszel én is szedem szét a GW blokkot (tudtam én hogy nem szabad másra hallgatni) mivel itt nem volt még olyan motor aminek ne néztem volna bele a lelkébe.
Erős gyanakvás van bennem hogy melegen, nagyobb fordulaton valamelyik hajtókarcsapágy a jobb oldalon zörög.(de nem haragszom, most már tudom hogy érdemes megcsinálni )
Meg látni akarom a dugattyúkat, az összes váltócsapágyat és a váltó fogaskerekeit is, megnyugtató érzés ha tudom hogy mi van benne.
Van egy ülésem Szittya ha köll, de nem tudom jó-e a tiédre...
Gondolom a fényes qpakra gondolsz. (csak nemhogy megköszörülték? )
Ha esetleg van valakinek egy használhatatlan (teljesen szétqródott) h.feje és tele van határtalan jó szándékkal olyantól, egyébként szinte esélytelen. (nem, én nem vagyok ilyen)
Sziasztok!
Köszi Ábrus a hozzászólásokat,majd vallatáskor kiderül hogy mi lész vele
Lenne szelephézagoló korongom 1.88-as 1,90-es 1,95-ös stb exuphoz való esetleg valakit érdekel e ,vagy csere 1,70-es kellene pár db
Meg valaki keresett itt FZ750-hez láncfeszítő spanolót,1 jónak kell lennie,ha szól megkeresem
azt hiszem,elő veszem a legális sisakom
A.C.A.B.
Fz750hez 1db szeleptőkét honnan tudnék szerválni ?
Nem,biztos,hogy kicserélem.Igazából tetszik így a hátulja
De az egyik barátomnak van komplett első,hátsó futóműve ZXR-hez és nem túl drágán átadná nekem..
"A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint. "
Az FZR 1000-es futóművet lehet beletenni, én azt csináltam, de csak a genesis-é megy bele pikk-pakk. A 43mm-es első telóhoz már dolgozni kell a villanyakon erősen hogy jó legyen. Azt meg hogy egy totál idegen motornak legalább a kormánycsapágya jó legyen a nem tudom elképzelni.
Szóval nem csak a kézügyességen múlik a dolog.

Elöl és hátul is ki akarod cserélni?
Kézügyesség!? Az mi a szösz ?
Valakinek majd csak lesz
akkor nő
hali mindent lehet ha van 1kis kézügyességed de 1-1be nem fog belemenni
A postást?Az nálunk nő! . .
Sziasztok.
Az FZ-be bele lehet rakni egy ZXR futóművét?
várd a csávót. Kicsi ez a többiek nem engedték enni és a fele a mérete a korosztályához képest megvan a másik is hál istennek
Mi baja van,nem látszik betegnek?A másik,az Agáma megvan még?
Én most doktorosat játszok aztán megyek postára Ezt a kis leguánt kell felnevelnem és ekkora lesz majd remélem ha meggyógyul.