Velem ma tüdőszűrésen közölték,hogy nyári nyitva tartás van 8-14 óráig..Persze nincs ki írva a táblára, amire az van kibiggyesztve,hogy rendelési idő 7-13-ig
Héttől vártam,hogy nyissanak
Rohanok az Önkormányzatba, erre zárva mert köztisztviselői nap van. Nem bántam volna ha a honlapjukra is kiteszik a bunkók, egyébként nem tudom mit ünnepelnek talán azt a marha jó fizetést amit kapnak...
Nincs mit.
Ősszel én is szedem szét a GW blokkot (tudtam én hogy nem szabad másra hallgatni) mivel itt nem volt még olyan motor aminek ne néztem volna bele a lelkébe.
Erős gyanakvás van bennem hogy melegen, nagyobb fordulaton valamelyik hajtókarcsapágy a jobb oldalon zörög.(de nem haragszom, most már tudom hogy érdemes megcsinálni )
Meg látni akarom a dugattyúkat, az összes váltócsapágyat és a váltó fogaskerekeit is, megnyugtató érzés ha tudom hogy mi van benne.
Gondolom a fényes qpakra gondolsz. (csak nemhogy megköszörülték? )
Ha esetleg van valakinek egy használhatatlan (teljesen szétqródott) h.feje és tele van határtalan jó szándékkal olyantól, egyébként szinte esélytelen. (nem, én nem vagyok ilyen)
Sziasztok!
Köszi Ábrus a hozzászólásokat,majd vallatáskor kiderül hogy mi lész vele
Lenne szelephézagoló korongom 1.88-as 1,90-es 1,95-ös stb exuphoz való esetleg valakit érdekel e ,vagy csere 1,70-es kellene pár db
Meg valaki keresett itt FZ750-hez láncfeszítő spanolót,1 jónak kell lennie,ha szól megkeresem
Nem,biztos,hogy kicserélem.Igazából tetszik így a hátulja
De az egyik barátomnak van komplett első,hátsó futóműve ZXR-hez és nem túl drágán átadná nekem..
"A szösz az egy olyan kicsi dolog, ami többnyire ruhákon fordul elő, és vagy a ruha saját anyagából, vagy más külső forrásból származó, amorf képződmény. Gyakran emlegetik egy bizonyos mösszel (=szöszmösz) kapcsolatban, ami a szösszel ellentétben önmagában nem tekinthető értelmes szónak a magyar nyelv mai állása szerint. "
Az FZR 1000-es futóművet lehet beletenni, én azt csináltam, de csak a genesis-é megy bele pikk-pakk. A 43mm-es első telóhoz már dolgozni kell a villanyakon erősen hogy jó legyen. Azt meg hogy egy totál idegen motornak legalább a kormánycsapágya jó legyen a nem tudom elképzelni.
Szóval nem csak a kézügyességen múlik a dolog.
Héttől vártam,hogy nyissanak
Eszembe jutott, hogy még nem is mutattam...
Nekem kellene esetleg a spanoló..
Ősszel én is szedem szét a GW blokkot (tudtam én hogy nem szabad másra hallgatni) mivel itt nem volt még olyan motor aminek ne néztem volna bele a lelkébe.
Erős gyanakvás van bennem hogy melegen, nagyobb fordulaton valamelyik hajtókarcsapágy a jobb oldalon zörög.(de nem haragszom, most már tudom hogy érdemes megcsinálni
Meg látni akarom a dugattyúkat, az összes váltócsapágyat és a váltó fogaskerekeit is, megnyugtató érzés ha tudom hogy mi van benne.
Ha esetleg van valakinek egy használhatatlan (teljesen szétqródott) h.feje és tele van határtalan jó szándékkal olyantól, egyébként szinte esélytelen. (nem, én nem vagyok ilyen)
Köszi Ábrus
Lenne szelephézagoló korongom 1.88-as 1,90-es 1,95-ös stb exuphoz való esetleg valakit érdekel e ,vagy csere 1,70-es kellene pár db
Meg valaki keresett itt FZ750-hez láncfeszítő spanolót,1 jónak kell lennie,ha szól megkeresem
A.C.A.B.
http://www.hegylakok.hu/2012/0...
De az egyik barátomnak van komplett első,hátsó futóműve ZXR-hez és nem túl drágán átadná nekem..
Szóval nem csak a kézügyességen múlik a dolog.
Elöl és hátul is ki akarod cserélni?
Valakinek majd csak lesz
Az FZ-be bele lehet rakni egy ZXR futóművét?