A sárga nyíl mutatja.
Igen, betekered (számold hogy mennyi volt hogy tudd hol volt ha vissza kell esetleg állítani!) és kihajtod 3 fordulatra (minél jobban kitekered annál több benzint adsz így alapjárattól negyedgázig)
Tényleg mentem.
Még esetleg az lehetne hogy a szivató záródugattyúi nem zárnak rendesen és hiába tolod vissza a szivatókart, akkor is átengednek valamennyi naftát. (de ez nemigen szokott lenni)
Oké,a szintellenőrzést értem.Valami hasonlóra gondoltam.A keverék csavar melyik is?Valamelyik képen látható?Ha jól értelmezem úgy írod a kb 2 fordulatot,hogy előbb betekrem és onnan visszaszámolok két tekerést?
Ráhúzol a csonkra egy átlátszó csövet és odateszed az úszóház mellé mint a képen.(lehet hosszabb is mert akkor nem törik meg alul) Meglazítod a csavart az úszóház alján és már látod is a benzinszintet.(az AC pumpát egyszer-kétszer működtesd közben mert akkor látsz valódi szintet)
A szintnek a felső vonal FELETT! kell lennie 8,3 +-1mm-rel.
A keverékcsavarnak modellkód alapján (a tiéd biztos nem ez mert ez az FZ doksija de a cuccok ugyanazok) 3, másik modellnél 2 fordulatra kell kitekerve lennie. (megnézed hogy a tiéd hol van de 3-3,5-nél ne legyen több)
Nekiugrok a karbiknak ha lesz egy kis időm.A benzinszintek vannak jelölve a karbiban valahol láthatóan?A keverékcsavarok állásával mit tudok kezdeni?Gondolom műszer nélkül sokat nem.Ha jól sejtem át van fúvókázva a karbisor tehát nem gyári,dehát tényleg eddig jó volt.Még a fogyasztás se utalt arra,gogy valami nem oké.
Nem volt ilyen,jól indult mindig.Tudom nagyjából az előéletét is mert az egyik kollégámé volt.Az nekem is gyanús,hogy nem kell szívató.Az FZR-nél mindig kellett.
És előtte is ilyen volt? (mikor összeraktad?)
Én először ellenőrizném a benzinszinteket (ezzel együtt a tűszelepek zárását is) valamint azt hogy a karburátorok szívótölcsérében (amire a légszűrő gumicsonkja megy) a féklevegő fúvókák nincsenek-e eltömődve.
Ellenőrizném az összes fúvóka méretet (bár ha előtte használtad és jó volt akkor ez kiesik) Lényeges lenne még a keverékcsavarok állása is.
Szinkronizálni sem ártana de a jelenség túl sok benzinre utal. (nekem még ilyen melegben is kell a szivató az indításhoz)
Igen, betekered (számold hogy mennyi volt hogy tudd hol volt ha vissza kell esetleg állítani!) és kihajtod 3 fordulatra (minél jobban kitekered annál több benzint adsz így alapjárattól negyedgázig)
Tényleg mentem.
A szintnek a felső vonal FELETT! kell lennie 8,3 +-1mm-rel.
A keverékcsavarnak modellkód alapján (a tiéd biztos nem ez mert ez az FZ doksija de a cuccok ugyanazok) 3, másik modellnél 2 fordulatra kell kitekerve lennie. (megnézed hogy a tiéd hol van de 3-3,5-nél ne legyen több)
Én először ellenőrizném a benzinszinteket (ezzel együtt a tűszelepek zárását is) valamint azt hogy a karburátorok szívótölcsérében (amire a légszűrő gumicsonkja megy) a féklevegő fúvókák nincsenek-e eltömődve.
Ellenőrizném az összes fúvóka méretet (bár ha előtte használtad és jó volt akkor ez kiesik) Lényeges lenne még a keverékcsavarok állása is.
Szinkronizálni sem ártana de a jelenség túl sok benzinre utal. (nekem még ilyen melegben is kell a szivató az indításhoz)
ti akkor mentek ha jól gondolom.