Ilyen autó-szivattyúk 12V max. 2A, a tranyó elbírja a 10x-ét is, nincs gond. Ha 230V-os a szelep, vagy a szivattyú, akkor munkásabb, de megoldható az is.
Kösz a nevében is igazából nem volt kérdés, mert nagyon erős pontszáma volt. Tegnap éjjel "bulizták meg" itt a kertben nálunk, be nem jöhettek mer az öreg nézte a TV-t és itt nincs zajongás
Voltak vagy 12en, hajnalban ment el a vége.
Az a lényeg, hogy a szelep milyen feszkón és mekkora árammal megy, mert olyan végtranyóval kell kiegészíteni a kész időzitő-KIT-et, ami azt elbírja. Az még +100-200 Ft kb. Az időzítő maga 12V-ról megy, 1db 555 IC lényegében, meg pár ellenállás.
Egy lánc olajozó rendszert akarok összepakolni.
Ahhoz kellene egy vezérlés ami nyit egy elektromos csapot.
Azt hogy ejtőtartályos, vagy szivattyús legyen még nem találtam ki.
De úgy gondolom, hogy egy ablakmosó szivattyúval meg lehetne oldani ha kell neki kis nyomás.
mámmegint egy internetrőlletöltős kép.
rendes nincs? Családos? olyan mint amit minden ember csinál?
tojjáá hát egy családosat na. szép feleséged van, helyes gyerekeid. Szedd hát össze magad
Nem sürgetni akartalak, lehet aug 6-tól szabadságolom magam két hétre, és én is ráérek majd kóvályogni.
Voltak vagy 12en, hajnalban ment el a vége.
Ahhoz kellene egy vezérlés ami nyit egy elektromos csapot.
Azt hogy ejtőtartályos, vagy szivattyús legyen még nem találtam ki.
De úgy gondolom, hogy egy ablakmosó szivattyúval meg lehetne oldani ha kell neki kis nyomás.
ilyesmi szelepre gondoltam:
rendes nincs? Családos? olyan mint amit minden ember csinál?
tojjáá hát egy családosat na. szép feleséged van, helyes gyerekeid. Szedd hát össze magad