Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cicalámpást
valami jófajta fzr 600
megjötta fény,hogy az asszonynak veszek egy új(abb) gépet,ma megyek vásárfiába,3 gépet találtam nem tudok dönteni:1999 zx6r,1999 cbr600 f3,2002 triumph TT 600 mindegyik 400-500 között van,valami jó tanács?
Színeskábelbóóóóóótba. Vagy tudsz rendelni a www.szineskabeltakarokvenni.hu...
hol kapok színes kábeleket a motorhoz át vezetékelni?
mi tart olyan sokáig már 5ó alatt el lehet jutni oda
reggel fél 8 óta csináltam már azt is amit az Emre mondott kipróbáltam ha szorítottam akkor nem is tudtam szinte benyomni a kart aztán visszaraktam és megint csak a szopás de most végre jó lett 12nap alatt megjött ámérikábó
már sikerült
Én úgy csinálnám hogy levenném alul a munkahengert és összenyomva megfognám egy pillanatszorítóval,majd elzárnám lent a csavart és fent kipumpálnám a levegőt. (megfelelő szögbe állítva a tartályt persze)
4981 Ft volt cakli-pakli, de majd lerendezzük. Holnap elutazunk 10 napra majd ha visszajöttünk megbeszéljük.
Emre te nagyon kipihented magad... Szerintem lehet elég lenne egy megfelelő vékonyságú csövet kikisérletezni + egy szelep hogy csak gyújtáson csepegjen... Valamelyik motoron van gyárilag ilyen lánc olajzó....
Arra figyelek hogy ne menjen ki a tartályból és úgy is áll a kar hogy a becsatlakozási pont is alacsonyabban legyen hogy a bubi ne akadjon el de most ez valahogy csúnyán szopat engem
Szedd le a helyéről és kézzel nyomd vissza a dugót, meg nem árt egy olyan hosszú gumi cső amivel egyből a tartályba megy vissza a cucc, mert könnyen kiüríted, és akkor mehet elölről a menet.
Jó reggelt naplopók Akár hiszitek akár nem tegnap délután 5 óta cserélem a kuplung főmunkahenger karmantyút és még mindig nincs kész nem akar felkeményedni pedig már minden trükköt kipróbáltam hogy ne legyen benne bubi
Első körben csak szivattyú nélkül akarom összerakni, úgy hogy csak egy mágnes szelepet kell vezérelnie. És mivel fogalmam sincs, hogy így mennyi idő alatt csepeg le az olaj ezért kell két körös rendszer, mert attól tartok ha csak az intervallumot tudom állítani az kevés lenne.
A szelep meg valószínűleg LPG gázcsap lesz.
Szerintem kompletten fel tudod tenni mert a fogszám és a tengelyméret ugyanaz, csak a cuccai nem csereszabatosak az exupéval. (a lamellái is mások)
Hello!
Van egy FZR 500-am és erre nem tud egy jo kipufogót? mert érdekelne!
Előre is koszönöm.