Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha tudja, 2 hete már betegeskedett nem evett ivott megváltás volt neki
Mi történt vele,még fiatal volt nem?Andi tudja már? .
Ő is reggel elment
Jaj ne,elment,pedig mennyire szerettem a közvetítéseit!És nemcsak kommentátor volt,hanem sokat tapasztalt bölcs,valamit mindig lehetett tőle tanulni.Ezért nem tudósított az olimpiáról.Mindig csak a jók mennek el. . . .
Sziasztok. Valaki nem tud életlenül 400as fzr-re (1989) balos tükröt? fontos lenne mert már nagyon mennék vele, e tükör nélkül veszélyesnek tartom.
Ez a legolcsóbb,amit találtam.
http://racing-bazar.hu/alkatre...
Azért írtam hogy a gyártók is próbálkoztak ilyesmikkel,de hamar lekerült a palettáról. A BMW-nek is van valami gagyi első felfüggesztése,még szabadalmaztatta is ,de csak 1-2 tipuson van jelen.Ha megnézed ahova komoly teljesítmény és pontos preciz futómű kell ott felfodított első villa és dupla hátsó lengőkar/ lásd motogp/A Ducatinak és a BMW-nek meg a hondának is vannak egykarú hátsó villáí,de mikor komolyra fordul a dolog mindenki visszatér a hagyományos elrendezéshez. / BMW S 1000 RR stb./
Találtam karbis pumpát,de az ára nem baráti.
http://racing-bazar.hu/verseny...
Ezek Bosch rendszerű villanymotoros pumpák,a Golfokba is ilyet raktak,nekünk nem jó mert nagy nyomású,(0.08 bar a Yamié)és nincs benne nyomáskapcsoló se.Nekünk membrános ,nyomáskapcsolós tipus kell,állítólag kisebb Suzukiknak ilyen van,de utána kell járni. .
Exup ac azt csinálta elkezdte feltölteni és kurva nagyot pukkant olyan mint mikor a csőbe begyullad a benzin és lő 1et
jó reggelt
Jó éjt!
5000e ért vettem tegnap magánszemélytől bontóba 15000kértek érte, csak körül kell nézni, és azzal hoztuk haza most asszony 500asát
Ac csere és lábán hazahoztuk minden gond nélkül
Itt esetleg meg lehet kérdezni, mindegy hogy mié, az a lényeg hogy kisnyomású legyen.(mindenképpen 1 bár alatti)
Úgyvan. 3HE
Mondtam én h vmi büdös ebben a történetben
Na de ezért jó idejönni fejtágitásra

Úgylátom ezen még dolgozni kell.

ha netán vki tud konkrét helyet, ahol találok megfelelőt az még jó lenne, bár én is keresgélek, de soha nem lehet tudni.
90-es, valszeg 3HE
3HE vagy 4JH-s FZR? (utóbbi AC-ja a tankban van)
Ha körülnézel és szerencséd van akkor 5-6e-ért találsz bontottat. (nem bontóban persze)

3,2 bárt nyom amit nem hinném hogy az úszó és a tűszelep le tudna zárni.
A gyári AC 0,1-0,2 bárt nyom.