Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bajáérmeg:
-n, +e (ezt a bajáé kaptad)
Pestánk quadozott, és megütötte a cicijét.
mi lett Pistával?
egynlőre avolt a cél, hogy menjen, oszt tudjak néha játszódni, meg a napi alap sz.gépes dolgok mint böngészés, szövegszerkesztés, ne akasszák már meg a gépet.
Másnapra mindig jobban fáj. Megkérdem az orvost, mit javasol, majd írok.
Áááááá, undorító, gusztustalan PC belső pár ezret láttam ilyet, hogy megutáltam

Csak viccelek, jó a Giga, csak a ventis VGA-t dobnám ki (majd te is ki fogod, mert bezajosodik) Meg az a intel venti se nagy ász.
Én még Cecén tolok egy hambit, mer az asszony nem főzött. Majd 1-2 óra múlva teszek fel én is képeket. Köszönöm a vendéglátást, az elsőrendű ételeket meg minden mást. Baszott jó kis buli volt.
de,ilyen van!
jójó, de nekem nem is került egy vagyonba.
valami lap, 2X4G ram, 2X3Ghz proci, egy fél T-s winchester, egy DVD író, meg valami normálisabb videókártya amit most nem vágok, sőt annak még az árát se tudom. egy 19-es LG lapos monitorral. olyan 70 körül áll majd meg.
Itt vannak még. Hááááát van baj, fájlalja nagyon.
Szasz. Rendben hazaértetek? Pesta?
Életképek tegnapról
Szasztok.
De ilyen.
Csóközön,Gyuszkó is volt tegnap Csongrádon,jó kis találkozó volt!Volt felvonulás is,nyomtam neki a dudát meg szirénát. .
http://youtu.be/F4GmewOTmT4
Neked nem ilyen lámpa van a Frézidbe?
Olyan a gumid felülete,mintha kitépkedtek volna belőle. Nem gáz ez? Az enyém tök sima ehhez képest. Nem a profilmélység,hanem a felület minősége.
Pupu ahogy látom nem voltak sokan , aszt gondoltam , hogy dugig lesz egy nyílt napon !
Így legalább 10%kal erősebb lesz ?
Most 5 ezer volt,és hat lesz januártól.
Pubiiiiiiiii
Megcsináltam a kis vasat csak egy gyertyaslusz volt de este se lámpa, se szerszám, se kedvem
Most meg kivonultam szervizkocsival, egy raklap szerszámmal
neee most !
kötelező lesz, fix árral. most még tuti drágább.
én várnék vagy 2 hónapot.
Visszük a kutyát becsippelni. Állítólag nem kis dolog,jó vastag tűvel adják be. Szegény pára.