Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy esetleg más motoré is rámegy? 89 es évjárat.
Valaki segítsen:'( fzr 400 balos tükör kellene. láttam újba de azt párba kéne és az drága:S
Jól hergelt.
Tipikus Magyar vásárló vagy !
Nem létező dolgot keresel!
Akkor ez nem is rossz.
A fényezése mindegyiknek pereg le.
Jó reggelt,kész tartó nincs hozzá,csinálni kell,én két laposvasat hajlítottam az utasülés alá,odacsavaroztam a segédvázhoz,majd az ülés vége és az idom közt kivezettem és vízszintbe hajlítottam.De lehet máshogy is.
Jó reggelt
Az ilyen vevőjelöltet imádom!
Sátoraljaújhelyi volt 9 évig...
Kipuff a leömlőn kívül, meg valamelyik pár lengéscsillapító párszáz km-es. Mennyit? Hogy olyan legyen mint az új kívül-belül sokat, hogy megbízhatóan menjen semmit. Huszonpárezer km-rel ezelőtt kapott vezérműszíjat-görgőt,fék tárcsát, csöveket, munkahengert hátra. Szerintem elmegy. A fényezés nem szép.
Anno direkt azért vettem ötajtóst, mert a brava ilyen boyracer-verda, és olyat nem akartam kitudjamilyen előélettel...
na további szép estét
Nem nem Csak nincs pénzem szegény családbol származok én
nem is csak sóher vagy megfizetni a minőséget

Nekem meg pont nagyobb kellene a kölök miatt, de még egy darabig nem sürgős. A télen eljárok biciklivel dolgozni, tavasszal meg a fasz tudja mi lesz, lehet költözök.
Nekem max 220 at ér meg és legyen rajta 1-1.5 év müszaki . De ne legyen szét harcolval a futomű de a motor se . Meg belül is kulturált legyen . De korozio hatalmába se legyen . Szoval ujat ingyen alapon keresek . Ja és ne legyen 1.6 nál nagyobb se
Sok érte
igazábol ami tetszene azt nem veszek mert ilyen űzemanyagárak mellett nem tehetem meg
Na aránylag én is kerülném de kitudja az elöéletét
Ja, az más.
Csak sose értettem azokat akik ugyanazért a pénzért a kisebbet választják.
de végül is mindegy, pestről nem veszünk kocsit, mert szét van szaggatva a futóműve