Jó reggelt,kész tartó nincs hozzá,csinálni kell,én két laposvasat hajlítottam az utasülés alá,odacsavaroztam a segédvázhoz,majd az ülés vége és az idom közt kivezettem és vízszintbe hajlítottam.De lehet máshogy is.
Kipuff a leömlőn kívül, meg valamelyik pár lengéscsillapító párszáz km-es. Mennyit? Hogy olyan legyen mint az új kívül-belül sokat, hogy megbízhatóan menjen semmit. Huszonpárezer km-rel ezelőtt kapott vezérműszíjat-görgőt,fék tárcsát, csöveket, munkahengert hátra. Szerintem elmegy. A fényezés nem szép.
Nekem meg pont nagyobb kellene a kölök miatt, de még egy darabig nem sürgős. A télen eljárok biciklivel dolgozni, tavasszal meg a fasz tudja mi lesz, lehet költözök.
Nekem max 220 at ér meg és legyen rajta 1-1.5 év müszaki . De ne legyen szét harcolval a futomű de a motor se . Meg belül is kulturált legyen . De korozio hatalmába se legyen . Szoval ujat ingyen alapon keresek . Ja és ne legyen 1.6 nál nagyobb se
Nem létező dolgot keresel!
A fényezése mindegyiknek pereg le.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Nekem meg pont nagyobb kellene a kölök miatt, de még egy darabig nem sürgős. A télen eljárok biciklivel dolgozni, tavasszal meg a fasz tudja mi lesz, lehet költözök.
Csak sose értettem azokat akik ugyanazért a pénzért a kisebbet választják.