Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8,5 hónapja van beszerelve a gáz, 11600 km-t mentem azóta. A hónap végére kb. vissza is jött a beszerelés ára. ma 203 Ft-ért tankoltam gázt.
Én meg 70-et
Most nem is fogok többet, megint szétszedtem az elejét, amíg tökéletes nem lesz. Gyenge a rugó, kap holnap erősebbet (a rugókészítő már kezicsókolomot fog nekem köszönni )
én 600 felett mentem valamivel
448 km volt háztol házig a turánk
Holnap pihentettem azt keddtől Betonozunk meg vakolunk lesz ideje közben pihenni
Nem én mondtam, hanem az orvos. Meg kő röngenyelni, mert ha repedt, pihentetni kell, és nem szabad terhelni, ha viszont nem repedt, akkor viszont tornáztatni kell, mert elmerevedik, és az ellentétes oldal fog fájni
Részemről a szerencse, hogy itt voltatok! Örulök hogy mindenki jól érezte magát, és annak is hogy nem volt mentő
Csatlakoznék Én is az előttem szólóhoz. Köszönünk mindent, felejthetetlen szülinap volt......
most kezdem érezni a fáradságot, mocskosul kész vagyok

Pestám, megjött a Luisból a csomagom, van egy fasza kis komplett tömítéskészletem, szóval mit akarsz csinálni a jövő héten?
Szoval Jaszikám nagyon durván jól éreztük magunkat Köszönünk mindent Anett is ! A Qvadulás az vit mindent Gondoskodtam, hogy a verseny után se legyen unalom a pályán Bemutatva egy olyan gyönyörü ugartást amiben Jaszi versenygépét átforditottam a levegőben és talpra vissza is ejtettem Én meg bemutattam egy gyönyörü repülést aminek majdnem Mentő lett a vége Na most megyek vacsorázok valamit
Aszonta a Laci, hogy irány az orvos....
Majd teszek fel képeket
Nya jelentem haza értünk Hát szerintem nem örültem még sosem ennyire ,hogy haza értünk .
hmmmm, néha fingom sincs hogy miért azt a képet teszi be
nekem LEGALÁBB egy 60-as kellene a Winnek. Azért 20 rongyot sajnálok
a márijóó jobban futik ssd-vel
Mindennel. Főleg javít a winfoson, mert az állandóan swappel a vinyón, akkor is, ha 1000G szabad memória van mer 1 fos.
Aki eddig SSD-re állt, 1 hét után verte a fejét a falba, hogy eddig mért volt olyan hülye, hogy PONT ERRE nem költött csak vette a giga VGA-kat meg procikat, és lófaxt se gyorsult a gép
Manapság má óccó, 10enpár1000
mivel lehet kihasználni egy olyan gyors winchestert?
Neked is hiába beszélek, hogy elsődleges meghajtó SSD legyen
Bár, aki nem akar gyors gépet, annak minek...
na ez van benne:
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Alaplap neve Gigabyte GA-EP43T-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM 2X4 GB DDR3-1333
Videokártya ATI Radeon HD 3870 X2 (512 MB)
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD502IJ ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)