Én meg 70-et
Most nem is fogok többet, megint szétszedtem az elejét, amíg tökéletes nem lesz. Gyenge a rugó, kap holnap erősebbet (a rugókészítő már kezicsókolomot fog nekem köszönni )
Nem én mondtam, hanem az orvos. Meg kő röngenyelni, mert ha repedt, pihentetni kell, és nem szabad terhelni, ha viszont nem repedt, akkor viszont tornáztatni kell, mert elmerevedik, és az ellentétes oldal fog fájni
Szoval Jaszikám nagyon durván jól éreztük magunkat Köszönünk mindent Anett is ! A Qvadulás az vit mindent Gondoskodtam, hogy a verseny után se legyen unalom a pályán Bemutatva egy olyan gyönyörü ugartást amiben Jaszi versenygépét átforditottam a levegőben és talpra vissza is ejtettem Én meg bemutattam egy gyönyörü repülést aminek majdnem Mentő lett a vége Na most megyek vacsorázok valamit
Mindennel. Főleg javít a winfoson, mert az állandóan swappel a vinyón, akkor is, ha 1000G szabad memória van mer 1 fos.
Aki eddig SSD-re állt, 1 hét után verte a fejét a falba, hogy eddig mért volt olyan hülye, hogy PONT ERRE nem költött csak vette a giga VGA-kat meg procikat, és lófaxt se gyorsult a gép
Manapság má óccó, 10enpár1000
Most nem is fogok többet, megint szétszedtem az elejét, amíg tökéletes nem lesz. Gyenge a rugó, kap holnap erősebbet (a rugókészítő már kezicsókolomot fog nekem köszönni
Pestám, megjött a Luisból a csomagom, van egy fasza kis komplett tömítéskészletem, szóval mit akarsz csinálni a jövő héten?
Aki eddig SSD-re állt, 1 hét után verte a fejét a falba, hogy eddig mért volt olyan hülye, hogy PONT ERRE nem költött
Manapság má óccó, 10enpár1000
Bár, aki nem akar gyors gépet, annak minek...
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333)
Alaplap neve Gigabyte GA-EP43T-UD3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
RAM 2X4 GB DDR3-1333
Videokártya ATI Radeon HD 3870 X2 (512 MB)
Lemezes meghajtó SAMSUNG HD502IJ ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II)