Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képzeld megpucceroltam a csatlakozókat és erősebb a fénye és nem olvad a 20A bizti
Jó reggelit,itt 15 a Celsius.Pupu,20 Amperes bírja már?
ittsenek fényesebb a helyzet. 11 fok.
10fok van itt pöstenmellett
gúd
neked kettesbe a leszabályozás 50-nél van?
gúd morning
már jópár napos az élmény, de mégis megosztom veletek ha nem gond. Történt, hogy egyik este hazafelé, az andrássy úton kifelé ahogy megindultam a lámpától hármasba váltás előtt, épp mikor rúgtam volna fel, belebotlottam a kettő leszabba. mikor először ültem életemben ezres sportmotoron el nem tudtam képzelni hol a gecibe lehet egy ilyet kihúzatni egyáltalán. És nemrég mégis kitoltam a szemét egy egyszerű városi megindulásnál. Egyenesben tényleg nem elég semmisenem!
Voltak komoly vízíjárművek...
Egésségünkre!
Aloha megjöttünk mi is húdejó volt kár hogy vége.
,,
Szerbiában voltunk a hétvégén egy barátunknál,most már tényleg nem tudtunk nemet mondani a folyamatos meghívásra. Persze nagyon jó volt ott is, de azért nektek....
A hétvégén horgászverseny lesz nálatok Jaszikám
azt hogy jajj au á huuu ájj fúúú
Nem gondoltam volna ennyire fasza tud lenni körözgetni 1 pályán sok félelmem elmúlt ott a döntögetések miatt nem bíztam a gumikba de ott 1 kicsit levett belőle. 2x éreztem hogy sok volt neki 1x az első csúszott meg de kontrollálhatóan és a hátsó egyenesre fordulva nagyobb gázt adtam és a segge csúszott meg 1 kicsit de az már megszokott. szal kibebaszott jó volt
Kíváncsi leszek,mit mondasz majd legközelebb az egész nap után!
Nekem mondod olyan izomlázam van alig bírtam felkelni tegnap meg ma is de kibebaszott jó volt
Ismerős! Egész jól elfordult vele a srác Remélem tetszett és legközelebb előbb tudtok jönni! Szólunk Atinak is,hogy pénteken ne igyon annyit,hátha akkor tud jönni! Fábi is baszott jönni! Alig bírok menni úgy fáj a combom. Egy kicsit még csiszolni kell a dolgon!
csak nekem nem játszotta
Bazze enyémnél is ott a videó