Te jöttél ott szembe a kanyarban?A többi közlekedőt nem szoktam figyelni,csak ha túl közel jönne,egyszer bámultam félre (lányokat az út szélén)és nekimentem egy Trabinak,azóta nem bámészkodok.
Tudod Gyula voltam. Mikor ti beértetek a fő utcára, mi akkor mentünk el. Pénteken egész nap ott voltam. És láttam. De már megszoktam hogy neked hiába intek.
Mi baj lehet?
1. nincs net
2. gyenge net (1G korlátos mocsok, lassú, mobilnet)
3. LAN nem megy driver nélkül (driver meg ugye neten )
Fenti esetekkel minddel találkoztam már pályám során
Pedig a HD audióval szinte mindig gond van... de akkor majd lesz a Wlannal
Az 1 CD-nyi (650MB) linux 10.10 felment az IBM notira, és minden ment... a DVD-n (4,7GB) lévő W7 ezt nem tudja megoldani, kell még letölteni hozzá pár100 MB-ot - persze egy másik géppel, mert a LAN általában sose megy
De persze tudom, aki jáccik, az nem tér meg, mert ahhoz win kell.
Remélem adtál rá kabátot?Lassabban kell menni,akkor elmegy,ez még motorozható idő.Mikor viszem műszakira február elején jégtáblák közt,az már érdekesebb.
Zsolti,nem voltál Csongrádon,mit hagytál ki!Itt volt a Kawa flotta,volt teszt motorozás ingyenesen egész nap,Kollégám ki is próbálta a 900-as Vulkánt,én kihagytam,utána csak fájna a szívem.Aszonta, nyomta neki a felvezető az elkerülőn 140-150 el.Ott volt a csúcsmodell ZZR1400 is,203 lovasra mondta a menedzser,de szerintem alapból ennyit nem tud,vissza van az fojtva. ,
Mos már formázgatom, mert a 160-as vinyót én nem két egyforma részre szoktam darabolni.
1. nincs net
2. gyenge net (1G korlátos mocsok, lassú, mobilnet)
3. LAN nem megy driver nélkül (driver meg ugye neten
Fenti esetekkel minddel találkoztam már pályám során
Az 1 CD-nyi (650MB) linux 10.10 felment az IBM notira, és minden ment... a DVD-n (4,7GB) lévő W7 ezt nem tudja megoldani, kell még letölteni hozzá pár100 MB-ot - persze egy másik géppel, mert a LAN általában sose megy
De persze tudom, aki jáccik, az nem tér meg, mert ahhoz win kell.
Pogrom
audio, vga felment
http://youtu.be/C4cS-eEhuVM
Mindenkinek
Mondtam, hogy itt most 7végén is buli lesz