Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te jöttél ott szembe a kanyarban?A többi közlekedőt nem szoktam figyelni,csak ha túl közel jönne,egyszer bámultam félre (lányokat az út szélén)és nekimentem egy Trabinak,azóta nem bámészkodok.
Legközelebb csapd nyakon azt biztos észreveszi
Tudod Gyula voltam. Mikor ti beértetek a fő utcára, mi akkor mentünk el. Pénteken egész nap ott voltam. És láttam. De már megszoktam hogy neked hiába intek.
Azért nekem van még 1-2 használható asztali gépem amin leszedtem a drivereket, majd átpakoltam egy pendrive-ra, és onnét telepítek.

Mos már formázgatom, mert a 160-as vinyót én nem két egyforma részre szoktam darabolni.
Mi baj lehet?
1. nincs net
2. gyenge net (1G korlátos mocsok, lassú, mobilnet)
3. LAN nem megy driver nélkül (driver meg ugye neten )
Fenti esetekkel minddel találkoztam már pályám során
Azt én már tudom, hogy arrafelé nem viccelnek, legfeljebb néhányan hajlamosak humorosan fogalmazni.
Pedig a HD audióval szinte mindig gond van... de akkor majd lesz a Wlannal
Az 1 CD-nyi (650MB) linux 10.10 felment az IBM notira, és minden ment... a DVD-n (4,7GB) lévő W7 ezt nem tudja megoldani, kell még letölteni hozzá pár100 MB-ot - persze egy másik géppel, mert a LAN általában sose megy
De persze tudom, aki jáccik, az nem tér meg, mert ahhoz win kell.
Csak hogy lásd nem viccelek

Pogrom
Hol volt ez? Ezek a horvát városkák elég 1formák, de nekem is tecc mind
pakolom a drivereket a laposra
audio, vga felment
Nagyon komolyan nyomjátok.
Lehet megijednék 1 kicsit ha este jönne
http://youtu.be/C4cS-eEhuVM
csa=csak
Az csa most a versenyen volt
Megint lesz malacdagonya?Akkor én is megyek bámészkodni.

Mindenkinek
Remélem adtál rá kabátot?Lassabban kell menni,akkor elmegy,ez még motorozható idő.Mikor viszem műszakira február elején jégtáblák közt,az már érdekesebb.
Jó reggelt! Legyen

Mondtam, hogy itt most 7végén is buli lesz Itt vidéken megy ez nekünk
Én még az elején összeforrasztottam ott a kormány melletti csatlakozókat,nekem azóta nincs gond vele.Szétszedni úgyse akarom.
Zsolti,nem voltál Csongrádon,mit hagytál ki!Itt volt a Kawa flotta,volt teszt motorozás ingyenesen egész nap,Kollégám ki is próbálta a 900-as Vulkánt,én kihagytam,utána csak fájna a szívem.Aszonta, nyomta neki a felvezető az elkerülőn 140-150 el.Ott volt a csúcsmodell ZZR1400 is,203 lovasra mondta a menedzser,de szerintem alapból ennyit nem tud,vissza van az fojtva. ,
Asszony reggel 5 kor ment melóba szerinted mennyire fagyott meg