Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ócson keresek kipufogódobot a Bélára segíjjetek
jó reggelt
szasz Józsi. Én láttam, de gondoltam, majd a végén csatlakozom... nekem mind1 a hely, az idő is szinte.
Kész az új telóm. Most meg talán picit erősebb az ideálisnál, de majd a próbaút... arra még nem volt idő
De most már legalább nincs lent a földön az eleje (a régi rugóval egy telót a földre végére állítva kézzel véghelyzetbe nyomtam - a 70 kilómmal sejtem, mért ült össze a 300kg alatt)
Ha leveszed a légszűrőházat és tiszta benzin az összekötő gumicső (és a szivacs is nedves) akkor a membránlapok már nem zárnak le teljesen. Ilyen kor nem akar szépen alapjárni hanem pöfögve pár mp alatt leáll.(akkor is ha majd beleszakítod az alapjárati csavart)
Nálad valami technikai hiba lehet hogy most sem sikerül pasztával tömíteni,mert én forgó tengelyt kivéve bármit cseppmentesen letömítek vele. (h.fej tömítést kivéve mindenhol azt szoktam használni papírtömítés nélkül)
nemtom. majd most meglátom, azzal megyek be próbaképp.
Nem okádja vissza a benzint a légszűrőházba?
Szerintem néha itt a fórumon.
Elkezdtem feszegetni a dolgot idén is de belátom hogy nem lesz itt lóf.sz sem.
Aug. végére jó lett volna de mivel innen-onnan csak annyi volt a reakció hogy messze van így be sem írtam magam szabadságra.
hm, elég alacsony az alapjárat a ZIP-en legutóbbi menéskor megállogatott alapjáratonketyegés helyett, most fullra feltekertem az alapjáratot, így eldöcörög, de lehetne kicsit magasabb
szégyelld magad
akko dumáld rá valami egy-kéthengeres nagyobbra. gpz500, XT600... az még lassabb is, ha fater azért nem mer nagyobbat venni, és kisebb szopóroller
vagány
nekem is kell majd gázbovden
Holnap mennek érte, ruhástól 150. Mondtam neki ha nem mennek érte írjon
Gyerekek,akkor mikor találkozózunk,és hol? .
szerintem maradok a gyártásnál,mert a pasztás nem jött be,azzal próbálkoztam most
Buzi formájú O gyűrűt én gyártani szoktam méterben vett kör keresztmetszetű gumiból és egy pötty pillanatragasztóból. (csapágyboltban van, filléres tétel)
De az is megoldás ha megkened pasztával a régi gumit. (jó lesz)
Nagyon megszívtam
Sugoék rossz gáz bowdent küldtek,nem tudom milyen motorhoz való,de az enyémhez semmi köze.A régit egy szál tartja csak...
A termosztátnál a visszaszerelés után az O gyűrűk nem zárnak,dől belőle a víz,bassza meg!
Segítsetek milyen gyűrű való oda,mert,ha jól látom valami buzi formája van.
Köszönöm szépen!
Nagyon köszönöm a választ, én máshogy fogtam hozzá amit félbehagytam. Laposvassal oldottam meg ahogy javasoltad, elég stabil lett és nem is néz ki roszul
Elviekben van már programom bár tul közel van lehet rá időt szentelni
néztem, 3-at találtam, de sztem 1ik se az tucc linket rá?
(azé keresem 1edül tovább )