Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.
Mi különben is találkoztunk amikor jöttél a blokkért.
Mi van a BMW-wel?
Mondjuk én nem
würhtös pasztát használok.
Túlbonyolítod.
Én egy favéső élével finoman letolom a felesleget,letörlöm benzines ronggyal majd szárazzal,megkenem vékonyan mind a két illeszkedő felületet és felrakom,meghúzom,ennyi.
És alatta a szöveg
de. 3200
Nem találkozózunk akkoóóó? ? ?
Szevasztok! Szombaton valaki Kunmadarasra?
Most jöttem meg Bajáról,kicseréltem a bowdent,vettem 3 alsó kuplung munkahengert 5000.-ért,valamelyik csak jó lesz
A pasztázást nem tudom hogyan lehet szarul csinálni,a technikám a következő:
1.Féktisztító+a körmömmel lekaparom a régi tömítést
2.Féktisztító+100-as papír leszedni a maradékot
3.Féktisztító+1000-es papír felcsiszolni a felületet
4.Würthös pasztából nyomok egy borsónyit és szépen vékonyan egyenletesen megkennem a felületet+ a blokk illesztéseket
5 határozott mozdulattal felhelyezem az elemet,meghúzom a csavarokat

Mit csinálhatok rosszul?
Még rajtuk gondolkodtam. Egyszer még régen voltam náluk az XS hátsó telókkal de nem sokat tudtak kezdeni velük. A javítás árából tudtak volna adni két új általuk gyártott h.telót amit a postás Yamahához gyártottak.(valami 10e/db lett volna)
Aztán vettem rá két új Jawa telót 12e-ért. (jobb volt mint a gyári és simán felment)
Nem az a lényeg.
"ELSŐ VILLA SPRINGS
Progresszív rugók ajánlat
Puha első tavaszi aránya egy plüss utazás
Fokozatosan sebet kialakítás fokozott ellenállás a mélypont, mint tavasszal tömöríti kezelésének javítása, miközben megőrzi az OEM geometria kapható párban.
Készült az U.S.A."
Fordította: Google
FZR-hez sem olcsóbb.
Alapvetően minden rugó progresszív de ez a sűrű menet/ritka menet szokott jó lenni, mert az finoman IS rugózik, meg terhet IS bír.
Az enyémnek annyi baja lett, hogy picit súrol a vezető rúdon, 1mm-el nagyobb belső átm. kellett volna, de akkor már necces, hogy kívül bemegy-e szűk fészek van a rugónak. És arra is kellett figyelni, hogy berugózáskor nő az átmérője.
A gódwingos miller csemete csak fizessen, mi?
Jó de ha felviszem Pestre pl a GW telókat akkor az lesz az első hogy ki kéne cserélni a szárakat mert látszik rajtuk egy kis kipattogás a krómon az meg mindjárt úgy kezdődik hogy $415+posta Kanadából vagy az USA-ból. (olcsóbban nem találtam)
Lehet ki kéne cserélni a csúszóperselyeket is mert a 30 év alatt biztos hogy kissé megkoptak azok is és így már eléggé meredek kezd lenni a dolog.
mit akarsz ezek tök olcsók
Ez nem Japán. Öhlins:33e/pár Wilbers:26e/pár Technoflex:25e/pár
A gyári oldalanként lenne 20e.
Hát igen, a japppán rugó drága Nekem a Showa telóba 200 ejróért láttam felújítót, rugó nélkül..
Köszi az jó ár.
25-30e lenne a két első villarugó ha valami hozzávalót vennék.
3200 Ft volt a kettő, 5,5mm anyag, 29 menet, kb.30cm hosszú, 36mm átmérő. Kilója 1600 az anyagnak, meg még1x ennyi a munkadíj.
Kis noszogatásra az öreg 1mm tűrésen belül képes bármilyet megcsinálni, az enyém is olyan, hogy a felső 1/4-ében sűrűbb a menet, olyan volt az eredeti is.
Nekem meg tudni kell előre mert úgy írom be magam szabadságra. (tavaly sem tudtunk elmenni Bakos Pistiékhez mert épp házfestés volt, most május elsején dolgoztam és most hozzájött még a heti pécsi túra is)
Telórugó meg lehet nekem is kelleni fog a Hondába mert ez a levegős fújkálás nem igazán tetszik. (szép lassan elszivárog valahol)
Mennyiből lett meg a két első rugó?