Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leszedted?

Zsóti megy mail neked is
Küldök egy linket facre
Jel.
5-ért kapnék használt kb 2 órás akkut a laposhoz +1gb ram 3 ezer
Mi vagy te májkel szkófild? rab szigetrő hogyan szökté meg te?
Zsoti ha vagy adj jelet
Rab sziget. Nagyon szép hely és nagy homokos strandja is van.

Ja ha köll, akkor végszükség esetén van egy kis lakás a VII-ker Péterfy Sándor u.-ban. Akár meg is vehető. Ratyi a környék, ratyi a lakás is...
Én is mindjárt intézkedek a képek ügyében.

Feltöltöm őket tömörítve és küldöm a linket hamarosan e-mailben.
A tömörítést ezzel csináltam.
Küdöm még ma őket
Ugy dolgoztam ma hogy kerültem a nehéz dolgokat meg szerintem egész héten igy lesz Orvosnál nem votam nem vot rá időm Pedig a héten pont a korháztol kb vagy 250m el dolgozunk Anett elégé kiakadt amugy nagyon rosszul érintette De lehet holnap munka után benézzek egy röngenre Megmondom bicigliztem azt ledobot a lejtön Akkor is jó vot Jaszikám !
Bordád nem csattant el? Remélem azért ment a betonozás
Baaaaalf@sz...... Küldjé képet mailban.
Ja a kéz és láb fájásom elmult De a bordáim meg a belsö szerkezetem nem valami faintos
Azé horgászni is szeretek de inkább még egy motoros-Quados napra jobban mennék
Mekkora királyság!
bevásároltam csavarokból,elköltöttem 8000 Ft-ot,kicserélem az összes idomcsavart,lemezanyát,felfogatócsavarokat,a farokidomhoz gyártottam konzolokat,zsugorcsövet teszek az összes vezetékre...3 doboz féktisztítót és 2 liter brigéciolt szánok a takarításra...

ha ismét melegedik,akkor nagyon szomorú leszek
megjött a hengerfej a nyomáspróbáról,hibátlan...a csavart kifúrták,vágtak új menetet,síkolni nem kellett,van benne 0.05 mm eltérés,annyit a tömítés is felvesz.
Este nekiállok a műtétnek,remélem végzek vele hamar:)
Nem,azok rendes lányok voltak,és annyira közel nem voltam hozzájuk! .
Motorosoknak mindig intek,azok is integetnek,rémlik hogy valaki nagyon csapkodott,de ebből még nem jönnék rá hogy te jössz szembe. . .
Mert egyből kaptál egy maflást, aztán megszédültél.