Mondjuk a helyszínt nem ismerem így csak látatlanban próbálom értelmezni a dolgot de engem pl le sem sz.rtak amikor legutóbb koccantam, csak a rajzot nézték és annyi volt a reakció hogy: ön volt a hibás és kész. (tettek is vissza kettővel)
Én mondtam hogy de a csávó...... (baromira nem érdekelte őket)
Hát épp ez itt a hiba.
Egyébként tökmindegy hogy mit adsz elő és mit ismertek el mert a biztosító a kék-sárgán levő rajzot fogja nézni és az előtted haladó kocsi akár beleállhat a fékbe vagy hátraszaltót is dobálhat de akkor is téged hoznak ki felelősnek mert A:záróvonalnál előztél B:nem tartottál elég követési távolságot. A biztosító mindent meg fog tenni hogy ne kelljen fizetni. (szerintem)
Én felhívnám azt aki adta a betétlapot , h hátha ír neked egy másikat , ha nem akkor próbáld meg ezt elsütni .Egyébként ismerem ezt a motort Ott szokott állni a Határutcában .
Szerinted mit adjak elő? Jobbra indexel és balra fordult? Végul is jobbra jöttünk le a M0-ról. Úgy maradhatott az irányjelző. Két szőke nő volt egy terepjáróban. Nagyon beszartak. Egy szaltót dobtam és a hátamra érkeztem. A motorban a kár nem látványos.
Nincs valami tuti duma erre az esetre?
Sziasztok! Mi a véleményetek? Hogy tudnék okosan beszélni a kárbecslőnek?
M0 lehajtó, nehezen belátható jobbos kanyar. Mindkét oldalon záróvonal. Előttem egy autó tötymörög Gondoltam megelőzöm, hisz van hely. Hirtelen fékezett és balra befordult a benzinkútra index és tükör használata nélkül. Nem tudtam megállni és nekimentem. Betétlapot adott, amin elismerte a felelősségét. Amikor ütköztünk, alig volt sebességkülönbség, inkább csak belököt bal hátsó sarkával a kútra. (Bár nem akartam tankolni) Rendőrségi helyszínelés nem volt.
Szerintetek beleköthet az UNIQA?
Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok.
Én mondtam hogy de a csávó...... (baromira nem érdekelte őket)
Egyébként tökmindegy hogy mit adsz elő és mit ismertek el mert a biztosító a kék-sárgán levő rajzot fogja nézni és az előtted haladó kocsi akár beleállhat a fékbe vagy hátraszaltót is dobálhat de akkor is téged hoznak ki felelősnek mert A:záróvonalnál előztél B:nem tartottál elég követési távolságot. A biztosító mindent meg fog tenni hogy ne kelljen fizetni. (szerintem)
Nincs valami tuti duma erre az esetre?
M0 lehajtó, nehezen belátható jobbos kanyar. Mindkét oldalon záróvonal. Előttem egy autó tötymörög Gondoltam megelőzöm, hisz van hely. Hirtelen fékezett és balra befordult a benzinkútra index és tükör használata nélkül. Nem tudtam megállni és nekimentem. Betétlapot adott, amin elismerte a felelősségét. Amikor ütköztünk, alig volt sebességkülönbség, inkább csak belököt bal hátsó sarkával a kútra. (Bár nem akartam tankolni) Rendőrségi helyszínelés nem volt.
Szerintetek beleköthet az UNIQA?
A CBR tank aljából ki lett vágva kompletten a szintjelzője és be lett hegesztve az FZR tank aljába.