Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az, hogy milyen hosszú egy perc, attól függ, hogy a WC ajtó melyik oldalán vagy.
A sün egy makacs madár.
Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok.
reggelt
Már rég olvasgattam a kreszt ( nem ártana )
Arra is van valami sz.rság hogy csak megfelelő körültekintés mellett lehet meg mittudoménmilyen kibúvók vannak még benne.
,mások meg ebből élnek.....
Mondjuk a helyszínt nem ismerem így csak látatlanban próbálom értelmezni a dolgot de engem pl le sem sz.rtak amikor legutóbb koccantam, csak a rajzot nézték és annyi volt a reakció hogy: ön volt a hibás és kész. (tettek is vissza kettővel)
Én mondtam hogy de a csávó...... (baromira nem érdekelte őket)
Velem soha !
Ha kötekednek mond , h fel volt torlódva , mert előre lehet araszolni (szerintem ) Vagyis a lámpánál igen és szerintem ott is !
Velem néha elő szokott fordulni.
Hát épp ez itt a hiba.
Egyébként tökmindegy hogy mit adsz elő és mit ismertek el mert a biztosító a kék-sárgán levő rajzot fogja nézni és az előtted haladó kocsi akár beleállhat a fékbe vagy hátraszaltót is dobálhat de akkor is téged hoznak ki felelősnek mert A:záróvonalnál előztél B:nem tartottál elég követési távolságot. A biztosító mindent meg fog tenni hogy ne kelljen fizetni. (szerintem)
Én felhívnám azt aki adta a betétlapot , h hátha ír neked egy másikat , ha nem akkor próbáld meg ezt elsütni .Egyébként ismerem ezt a motort Ott szokott állni a Határutcában .
, Mi van a leírásban az amit írtál ?
Ezt én is tudom. Éáttál már olyat aki betartja?
Ha jól sejtem ez a Szigetszentmiklósi lejáró .
Szerinted mit adjak elő? Jobbra indexel és balra fordult? Végul is jobbra jöttünk le a M0-ról. Úgy maradhatott az irányjelző. Két szőke nő volt egy terepjáróban. Nagyon beszartak. Egy szaltót dobtam és a hátamra érkeztem. A motorban a kár nem látványos.
Nincs valami tuti duma erre az esetre?
Én értem , szerintem ott nem előzhet (hivatalosan ) Nem tartottad be a követési távolságot ....
Szerintem nem fog belekötni ha nem eszt a sztorit adod elő !
Egyszerűbben jobbról korlát, balról záróvonal.
"Mindkét oldalon záróvonal." Ezt nem egészen értem.
Sziasztok! Mi a véleményetek? Hogy tudnék okosan beszélni a kárbecslőnek?

M0 lehajtó, nehezen belátható jobbos kanyar. Mindkét oldalon záróvonal. Előttem egy autó tötymörög Gondoltam megelőzöm, hisz van hely. Hirtelen fékezett és balra befordult a benzinkútra index és tükör használata nélkül. Nem tudtam megállni és nekimentem. Betétlapot adott, amin elismerte a felelősségét. Amikor ütköztünk, alig volt sebességkülönbség, inkább csak belököt bal hátsó sarkával a kútra. (Bár nem akartam tankolni) Rendőrségi helyszínelés nem volt.
Szerintetek beleköthet az UNIQA?
Gyári.
A CBR tank aljából ki lett vágva kompletten a szintjelzője és be lett hegesztve az FZR tank aljába.