Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aprod.hu
Jó estét! Mai teljesítmény 310km. 1 rövid, 1 hosszú megállóval. Remélem trafi nem volt az 52-en.
rosszlányok.hu
mobile.de
Expresz,használtautó,topapró,jófogás.
Vajon van még valami számomra titkos nagyobb hirdetési oldal ahol kocsit árulnak?
Délután átgurultunk a Mátrán,szédült haverom majdnem leesett az utról a full-full-os Gold Wingjével,azt hiszem Sirok előtt el van repedve hosszában az aszfalt,még valami tábla is van,én mentem elöl,megláttam behúzódok a fel. vonalhoz,ez jön mögöttem,és belemegy,olyat húzott rajta hogy leért a lábtapodója,gondolom megijedt kormányzott valamit,de hajszál híja hogy az uton maradt.Mondtam is neki nem valók ezek a 400 kg-os vasak csak Amerikába ,ezekkel csak ugy lehet közlekedni mint egy kocsival,csak ez még el is dől
Aha...... Köszi......
faszbúk- gyorsulás és ott van kiírva
Majd értesítés lesz
Időeredmények és pontverseny feltöltve! Az érintetteket személyesen értesítjük a díjkiosztó helyszínéről és időpontjáról!
Mikor? Hol? Mi van?
Vidd az enyémet .....
Ja ez volt kéznél !
ezze hűtöd?
Egy hideg sör mindig jól jön
Megörüőőőőők ! Most pakolgatom az adatokat a asztali számítógépemről ,a régi lap-topomról ,és a telefonomról az új gépre . Valami már duplán megvan Ja és a régi lap-top hűtése beszart ezért félek mikor kapcsol kiii De ezt megoldottam !
hááálóóó
Az én motoromat ÉN vettem, nem más, nem tévedésbe esni ám