Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagynemtudom
Ha kell valakinek lehet, de nem biztos h eladnám,
Rám meg olyan hullám jön h a frézit adom
Néha elgondolkodok hogy ha valaki jönne 3százé oda is adnám,addig még nem fajult a dolog h hirdessem is.
Két hónapja az udvaron áll,1-2szer mentem vele,basszus nincs idő, nem csak erre hanem semmire már a tárcsákon is ott a harmatrozsda.Az idén összesen nem szaladt bele 1000km szerintem.
A következő nyár sem néz ki lazábbnak előre láthatóan.
Azt hiszem jelenleg egy átírási költség tart vissza,arra gondolva hogyha mégis csak szeretnék motort azt a nevemre kell íratni,
Ma reggel megtudtuk, hogy az ember 220 felett tényleg átértékeli magában a világot...
Ez is Mezőb.
Képek tegnapról Mezőberényből,a csajok Talmácsi nap Kecskeméten,véletlenül láttam meg a mappában
Na a hétre befejeztem a motorozást,az utóbbi 4 napon gurultam 690 km-t,ebből 390-et az asszonnyal A crosmotorom meg délelőtt majdnem kilőtte a gyertyát,2 menet se fogta mikorra leállt,hogy a francba nem tudom kb. 3 hóhapja cseréltem gyertyát,azóta már sokszor mentem vele és most lazult ki A Yamaha meg olyat csinál hogy 3 és 4000 között dadog,ovatos gázadásra nem akar pörögni,ha jobban odavágom neki akkor hamarabb átmegy ezen a tartományon,amugy tökéletes minden/ indul,alapj. jó,pörög ahogy kell / milehet vele? Nehezen nyit a ki az exup szelep,vagy valamelyik karbi? Bár a karbit nem hiszem mert akkor nem csak ebben a tartományban csinálná.
Szappanopera 72. fejezet
Mentem délutánra.
Még ne add fel teljesen,nem jött még végleges válasz és ha el is vinnék akkor is itt lesz kb.jan/februárig szerintem.
Egyébként meg vess magadra hogy nem voltál ott.
(egyébként olyan félnaponta jön egy hullám hogy mégsem adom )
Eddig azt hittem a japán egy fegyelmezett nép,de úgy látszik ezek se mennek hülyeségért a szomszédba.
Sajnálom h nem láthattam élőben. . .
Ma motogp!
Good Morning! 1 jó kis 125-öst nézzél,nagyon jó szórakozást nyújt,teljesen más feeling mint az aszfalt,és nem is annyira veszélyes ha marhulni a kar egy kicsit az ember

vidám vasárnapot na mentem aludni
http://youtu.be/hySoCSoH-g8
Végre...
na megyek vissza szunyálni
Kompletten az egésztől voltak elolvadva.
mivan?
lassú vagy