Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen az a keresztbetevős?
nekem semennyire keresztbetevősnek tűnt inkább
Arról azért nem írtam, mert igazából semmi különös. Nagy komfortban lehet vele falni a kilométereket. Gyakorlatilag két tankolás (kb 300km) között nem igazán jut eszébe az embernek róla leszállni, mert fel se tűnik rajta az idő..

Amikor megvettem, már volt kb 20 000 kilométer az első futóműben, igy kicsit megült az eleje és karistol az idom kanyarban, még a majrécsík eltűnése előtt picivel. Olajcsere óta viszont csak a lábtartóval egyszerre ér le az idom.

Fék jó, futómű viszonylag lágy, de ezért kényelmes is. Néha beleng kanyarban, de nem vészes.. majrécsík nélkül közlekedem vele

A váltója rövid, simán leforogja az 5.-et is...

Túra.. 110-zel hajtva mentünk a nyílegyenes ukrán utakon többszáz kilométereket.. na akkor evett 5,5 litert, amúgy inkább 6 körül, vagy felette fogyaszt.. kicsit sok a fogyi túrázáshoz.
Megtettem amit kellett (megírtam neki hogy mi a pálya) és visszavette az árat 26,90-re. Elvileg már kifizettem.
Nem egészen erre gondoltam bár hasznos dolgok ezek is. Inkább arra hogy milyen volt használni. (mivel te többnyire mégiscsak messzebb mész mint a sarki bolt )
Mennyire érződik nehéznek? A 220 kg azért relatív sok.
Ez valami legendás izé lehet bár még egy szivargyújtó csatlakozó sincs rajta.
Kellett neki egy hátsó tárcsa, meg féknyereg felújítás.. amúgy meg elromlott a kilométer kihajtás,.. úgyhogy most már olyan 6k km hiányzik az órából.. de még nincs elég kedvem 27ezerért megvenni a jeladót. Meg egy kormánycsapágy csere is befigyelt (a gyári volt még benne)

Mentem vele egy 10-est.. nem sok, de nem okozott csalódást (ezért is vettem meg)

Igazából ez az XLV se feküdne nekem teljesen, de ez egy ikon. DRZ 400S-t vagy XR650L-t (ritka) szeretnék helyette igazán
amúgy a V2-eshondás cikkemben erről is írtam. csodamotor tényleg. Egyszer megadatott, hogy mentem ilyennel.
Igyekszem elkészülni a hétvégére.
alapvetően megértem
És mik vele a tapasztalatok? Szaturnusz légkörét hogy bírta?
Adom idom nélkül... még jobban is járok, mert utána elpasszolhatom valakinek, aki meg hozzáfényezheti a motorjához.

Próba szerencse..

Igazából a 120k km riasztóbb lehet
Itthon azért nem mondanám.
akko nagy az öröm itt is, ott is, nem?
Minden elkelt.
Dehát az meg van karcolva!
itt vagyok
Odaadnám a Divit érte... cakumpakk. Úgyhogy én bepróbálkozok
miccsoda fordulatos történet
azért ez a motor nem semmi! Nem sok pénz, vagyis, pont annyi amennyit megér ilyen állapotban.
Ma minden eldőlt.
"Lalikám! Akinek ilyen kell annak ez minden pénzt megér!"