Africa Twinnel meg KLR 600-zal mentem már de bajok voltak a lejtős úton való megállással. Ha belegondolok hogy utassal-dobozokkal kell egy ekkora heggyel boldogulnom pl a Dolomitokban akkor valahogy mindig olyan esélytelennek látom a dolgot túraendúróilag.
Ettől félek én is bár meg lehetne ültetni egy kicsit de az már megint az építés kategóriába tartozna. (olvastam több helyen hogy 180 centitől kezdjenek érdeklődni a tesztpilóták)
Mindegy, megnézzük és utána eggyel kevesebb típust kell bent hagyni a keresőben.
Nincsen gond papa.
Értem hogy mit mondasz és én sem azt állítom hogy elsőként indulnék megnézni pont ezt és 300e-ért tényleg soknak tűnik ahhoz képest hogy én adtam 330e-ért Frét dobozostól. (bár azt hiszem én tisztában vagyok a realitásokkal )
Motorfelújítást/építést meg az én esetemben már szerintem csak múlt időben lehet mondani mert én többször ezt már valószínűleg nem csinálom. (az öregebb halak itt a fórumon szóljanak rám ha megint elkezdek linkelgetni valami 10-12 évnél öregebb problémahalmazt )
Hát igen de ezek egyhengeresek.
De az én esetemben mindegy is mert egyikről sem érne le rendesen a lábam. (bár pénteken Pécs felé benézünk egy motorkereskedésbe Varaderoról lábatmegpróbálnilerakni bár szerintem magas lesz az is)
hidd el jól jönne még ez az egy strigula,mikor az unokádnak mesélsz