Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis finnyás
hidd el jól jönne még ez az egy strigula,mikor az unokádnak mesélsz
aztán hozzá engeded a telót
az emelkedők,olasz kis utcák viccesek tudnak lenni:-)
akkor kutyacsontot kell csináltatni,aztán h
Gumicicije van.
Africa Twinnel meg KLR 600-zal mentem már de bajok voltak a lejtős úton való megállással. Ha belegondolok hogy utassal-dobozokkal kell egy ekkora heggyel boldogulnom pl a Dolomitokban akkor valahogy mindig olyan esélytelennek látom a dolgot túraendúróilag.
vele azért kellemesebb a motorozás
Vigyél magaddal Ábrus!
a kutyacsonttal lehet variálni,de nem vagy te kezdő motoros,majd megszokod...én is így vagyok az rsv-vel,éppenhogy leér a lábam
Mondjuk tény hogy én sem igazán szeretek utassal menni.
Ettől félek én is bár meg lehetne ültetni egy kicsit de az már megint az építés kategóriába tartozna. (olvastam több helyen hogy 180 centitől kezdjenek érdeklődni a tesztpilóták)
Mindegy, megnézzük és utána eggyel kevesebb típust kell bent hagyni a keresőben.
hát nincs mese,le kell cserélned
én 178 vagyok,akkor neked még alacsonyabb lesz,kivéve,ha 120-as lábaid vannak,mert széles az ülés:-)
Tök ari és rendszáma is van!
Én a rendőrségi mérőlécen 171 cm voltam.
A legnagyobb gond az hogy az asszony hogyan mászik fel hátra.
Nincsen gond papa.
Értem hogy mit mondasz és én sem azt állítom hogy elsőként indulnék megnézni pont ezt és 300e-ért tényleg soknak tűnik ahhoz képest hogy én adtam 330e-ért Frét dobozostól. (bár azt hiszem én tisztában vagyok a realitásokkal )
Motorfelújítást/építést meg az én esetemben már szerintem csak múlt időben lehet mondani mert én többször ezt már valószínűleg nem csinálom. (az öregebb halak itt a fórumon szóljanak rám ha megint elkezdek linkelgetni valami 10-12 évnél öregebb problémahalmazt )
tegnap mentem egy varadeóval,nekem picit magas...úgy emlékszem te is hasonló magas vagy,mint én...viszont meglepően jól motorozható és kényelmes is
Hát igen de ezek egyhengeresek.
De az én esetemben mindegy is mert egyikről sem érne le rendesen a lábam. (bár pénteken Pécs felé benézünk egy motorkereskedésbe Varaderoról lábatmegpróbálnilerakni bár szerintem magas lesz az is)
de szép böcce, kb egy éves lehet, ilyen volt sok, de az előző szőrösből nem tartottam mert büdös
itt a fórumon van egy srác ,árulja a motorját,500 kiló alatt eladná,van hozzá egy csomó minden,szerintem nem rossz vásár:
link
Hát igen, kevésbé harapós, az tény
van egy eladó napszemcsis sisakom,kb 10x használtam,2 hónapos,ilyen-e:
agv s4sv stealth
egy gombnyomás és nem süt a szemedbe a nap
Ez nem tűnik olyan veszélyesnek, mint az a másik jószág