Ahogy megjön a 2 cuccos és már pakolgatom is össze szépen hengerfejig aztán azt a cuccost várom majd és rakom össze a hengerfejet vezérlést. ha megvan blokk félrerak ne kallódjanak el a cuccok megy a váz szinterezőbe meg a kerekek. december lazább lesz mert kari aztán januártól banderas jön hoz megint sok pízet és akkor megy az idomoshoz fényezni az idomokat. remélem így lesz és nem csúszunk az árokba a terveimmel
Úgy néz ki vennem kell egy másik gépet.3 tipus jön szóba,2000-es évjárat körül ZX9R ,CBR 929R , Hayabusa, tapasztalatok? javaslatok? Vagy vegyek egy patika fzr-t,és a mostani megmarad tartalék alkatrésznek?
Hát én sajnos benzinszagot éreztem az olajbetöltőnél ,meg szerintem is másképp nem kerülhetett olaj a kipufogó könyökre/ az lehet hogy kifújt egy kicsit és ott jött ki az olaj
Jó reggelt uraim!Már hajnal 4-kor felébredtem mi lehet a frével? 6-kor oldalidomok le,3 henger kipuf. végig olajos,karbi légszűrő csatlakozás olajos,nagy nehezen beindul,3 henger megy a blokk közepéből csörgés hallatszik vagy a vez lánc csörög,vagy 3. heng. gyűrűtörés,azért okádja az olajat mindkét irányba,vagy nem tudom... megüt a guta! Na mindegy majd meglátom mit mond holnap a doki!
De ma még bejátszik egy 100as...
Szeretlek kicsilány
Ami fent van az: 17:47=2,764
http://www.youtube.com/watch?f...!