Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Most értem haza melóból
Feribának ,nekem van 17-.es felnim fzr1000-hez,de csak felni,lánckerékagy és tengely nélkül,meg igazán azért nem írtam mert egy helyen hegesztve van kb 4cm-en,nem tudom miért gondolom repedt volt,ha mégis érdekli akkor lefényképezhetem hol és hogyan néz ki közelebbről
Mondjuk mindegyik autópályás mérés kemény tempóban hajtva.
Persze az XJ sincs kihúzva.
GPZ 1000RX
Ismerem a gtr-t. Igazi titkos favorit lehet. Annak kéne utánanézni, minek a technikája az alap. Az uncsi külső sok pénzt takarít meg, az biztos.
Negyednégy körül.
Mert a GS enyhén sérültként jött. Ezek a BMW-k a sárgát kivéve bent álltak egy garázsban egy halom másik motorral együtt.
Jónak tűnik a Roadster is de eddig még mindig a két GTR 1000 áll a legjobb helyen. GTR
a gs-en vajon miért nincs a gyertyapipák fedele? és miért ugrott le még a szívócső is a befecsiről?
a gs az jó méretben, me nem adventure, így törpeország lakóinak is jó, a sima boxer zsír, minap állt előttünk egy, és naaaagyon fasza nagy dög! a K izgi!
a kutas azt se tudja milyen olaj van benne és töltené rá az akármit az akármire
Hali
Az a baj ,hogy csak 17,, gumit tudok szerezni!
Valószinű inkább elcserélem 18,,-ra
Hali
Köszi az infót
Megnézem ott ahol jelezted!
Ja, sziasztok!
Motorokról semmi hír?
Mikor jártatok itt? Ma csak 8x mentem el mellettük.
Szevasztok! szerintem is az EZ a nyerő,modjuk nekem az első jönne be csak nem abban a förtelmes szinben Hazafelé jövet megálltam tankolni,beáll a másik oldalra 1 plasztik szőke cicababa 1 szakadt opellal,kutasgyerek rohan,cicuska:tele kérem és nézze meg az oljszintet is akár az amerikánes filmekben,csávó teleengedi kikapja az olajpálcát/üzemmeleg 3 perce még járó motornál/ persze kevés az olaj már kisérte is be cicuskát a shoppba olajat vásárolni
Később benézek.
Nos megnéztük ezt: Fényezés és plexi kimattulva keményen, üléshuzat a nap által szétégetve, egyébként egész jó egy ilyen 72e km-rel is. (tűrhetően leért a lábam)
Aztán ráültem erre: leér (éppenhogy) a lábam és nem is akkora monstrum mint amilyennek mondják.
A végén jött ez: Rendesen leér a lábam és nagyon kényelmes,átnézve az egészet azt mondom hogy nem rossz ez akármit is terjesztenek róluk. (baromira kézreesett minden rajta)
Van még egy tök ugyanilyen is csak az 2003-as és tanksapkát kell cserélni rajta mert feltörték, egyébként nagyon rendben volt az is.
Lett 1 olyan cicánk ami a nyers gombát,répát,krumplit,és egész paradicsomokat fal be
ősszel már majdnem egyenesen félteni kellett tőle a kertet
labradort pofoz,északára lábtörlővel takarózik