Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akarlak elkeseríteni,de ha Kinga szülni akar akkor fog is,legfeljebb nem tőled.Ha a nők órája jelez,akkor más nem érdekli őket!
Nálad is át kéne nézni a tápkört,akkutól biztin biztonsági kapcsolón keresztül egész a kompjuterig.Ha van benne dőlés érzékelő az is szivathat,a korai tipusok rugós felfüggesztésű vasmaggal érzékeltek,(a későbbiek már piezósok)ha elszakadt egy rugó függőben is letiltott.
Szegény Ő meg itt ragadt? Én meg ma láttam elhúzni a vadlibákat V motor alakzatban.
Sziasztok!
Ma tök véletlenül futottam bele...

hidd el gondolkoztam már rajta én is százszor de ezt nem tudod kivédeni,ketyeg a garázs előtt,mész vele 1 kört a falu körül ovatosan azt kész,én is hazajöttem vele 40 km-t falun városon keresztül,mikor először megállt.jó lehet hogy tudott róla a volt tulaj,de bizonyítani nem tudom.A hayabusa forumon van a sorstársam,ő ugyanugy járt csak neki már hazafelé megállt már vagy 2-szer,kereskedésből vette,ment a huzavona,aztán megjavíttatták,a negativ kábel volt meglazulva a vázon.Használt gépnél csak szép lehetsz de okos nem.
Ok
nézd meg a többit is nagyon faszák
me' neki kellett az airbrush sólyóm
Hidd el lesz van aki osztozna rajta
Mind a párválasztás, mind a gyerekvállalás nem a te döntésed. Maximum meghallgat, és ha olyan a rendszer akkor mérlegeli a véleményed. De ha eldöntötte, hogy neki kell, vagy neki nem kell, csinálhatsz bármit, ráadásul elég jó ráhatóképességük van.
én nem akarok cicin osztozni
Ennyit tesz az élettapasztalat,ugye.
Amikor az asszony közli veled hogy: "de akarunk" akkor te nem fogsz ellentmondani, tehát úgy döntöttél hogy akarsz. (mivel tisztában vagy vele hogy ez MEKKORA lemondásokkal járna )
Te beleugrottál. Még le is írtad, hogy nem akarsz tovább keresni, mán jelleggel kell egy motor, oszt csá.
azt, hogy akarok, vagy nem? Dehogynem4 én döntöm el! az, hogy lesz vagy nem az már tényleg nem az én döntésem.
Óvatosan az ilyenekkel,főleg már sérült is,meg látod én is hogy jártam a computeres agyonelektronikázott géppel egy kis kontakt hiba hogy szivat bennünket
Meeeeee buta vagyol, de tényleg nem te döntöd el
Azt nem te döntöd el.
jó reggelt