Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi szórakozunk ezzel, de nekik ebből kell megélni... egy-két dolgot másképp lát akkor az ember.
Nem volt benne semmi sértő. Csak értelmetlen ebbe belemenni.
A csótányok királyabbak.
Kedves Andi.
Írtam neked egy elég hosszú hsz-t de inkább kitöröltem.
Jobb lesz ez így.
Csövi, Krisztának nem akarsz 1 szakállas agámát? Nincs hangja csendes könnyű gondozni zöldséget gyümit eszik néha tücsköt sáskát.
bassza felvenni reggel óta a telefont a veréb...
cod black ops 2 letudva reggel 6 óta
Csak 128-256 van egy-két darab, de elég szedett-vedett az is. A normálisakat igyekeztem eladni, amíg lehetett.
Azt mondd meg, hogy hol nincs
Rendes társaság vagyunk, nem hiénák

Andi
Oké kössz!
De megvan de az 2ghs nem exup blokk
Ez így van.
Na látod ilyenkor kell keménynek lenni!
Közlöd hogy: De megyek!
-De Sanyi, zááárva van!
-Nem érdekel akkor is megyek a porzsákmesterhez!
Ma voltam a porzsák mesternél. Persze már előbb is el akartam menni,"de most nem kell,hagyd csak" Hát ezért nem jutok el oda,nem azért mert tróger vagyok itthon.
Sziasztok!
Ez nem is olyan hiéna ár. Csak nem náluk is válság van?
Rendeltem Sugóéktól hengersor + 4 dugo 25 pénz+posta
Apukám! Olyan lökött fazonnal beszéltem aki eladta a dugókat a főtengellyel együtt,most meg nézi otthon a hengersort Magyarázom neki hogy mért nem jó a más henger és más dugó azt értetlenkedik és ilyen fazonok ülnek nagymotorokon akik azt sem tudják mi van a burkolat alatt
Jó Reggelt! PUPU mester te amiből kiszedted a váltot milyen blokk,nem maradtak meg a hengerei?
Reggelt
Laci vagy Emre ddr ramotok nincs otthon elfekvőbe ócsójé 512mb-1G-2G?
Egyszer 4 ezer ftért vettem szimót. Megdefekteltem,lemostam a tyúkszart,kicsit vakszolgattam 0 ftot költöttem rá. 30 ezeré ment el heteken belül