Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha nem lehet tudni mikor botlik bele 1 elmebeteg,és csak 1 bátor ingyenes hirdetésbe került
Biztos őt is az asszony kényszeríti eladásra !
Az eladási árba beleszámolta azt is amit eddig beletankolt , fizetett minden csekk és anno átíratás ,fényezésről nem is beszélve ja meg a cserélt alkatrészek az elmúlt 16 évben és még fájdalom díjról nem is beszéltem amit az eladás miatt át kell élnie ! ( szerintem jogos és jogerős ) ,
.
ez nem lesz olcsó buli...a gyári tömítések elég drágák,meg nem 5 perc szétszedni-összerakni sem...
Úúúúú! Ez elég nagy gáz. Nem gondoltam volna,hogy ennyire nagy a baj.
Sziasztok!
Köszi!

Ati Snoopy
. .
Lágy tojás.
Legalább a fiúk nem fognak fázni a zacsidban. . .
Na Uraim megvan az fzr baja! A 3.hengerben megolvadt a dugattyu a jobb oldali kipuf. szelepnél és rákenődött a hengerfalra Amugy más baja nincs,hajtokarok heng. fej főtengely stb rendben. Most szükségem van 1 hengersorra a hozzá való 4 db dugattyúval.Évjárat 1991 motorkod. *3LH hengersor 3GMOO.Ha valakinek van elfekvőben kérem segítsen Sugóékat meg a kecskemétieket majd holnap felhívom
Lehet igazad van. De optimistán kell nézni a dolgokat, legalább az akksit sem szívja. Provizóre felszereltem, szombat reggel megyek motorral a börzére, kiderül mit teljesít. Ha más nem, beteszem a bugyimba.
Elszámoltad, Csővi komám egységről beszél a madár, ami 12,5x17cm... és lentebb 1 egység=2W (24V-nál 8W)
Tehát kb. 4W-al fűt annyi, ami a képen van. Hőgutát nem fogsz kapni.
na tessék...

eladtam már
most vadászok valami normálisat
Add még oda a bukódat hátha azzal le lehet tudni...
jaja,megyek!
odaadom az RSV-t,a mercit,a karikagyűrűmet,a maradékot meg csak engedi részletekben kifizetni
Sejtettem, hogy nem fogsz tudni ellenállni, ezért is raktam fel neked...
Gondolom ma délután el is hozod
gyönyörűszép masina ráadásul nem is drága,biztos még az olajat is termeli,kb heti 40-50 litert,azért ennyi az ára
http://www2.expressz.hu/yamaha-fzr-1000-32611939/

Felhivom. ..