Az eladási árba beleszámolta azt is amit eddig beletankolt , fizetett minden csekk és anno átíratás ,fényezésről nem is beszélve ja meg a cserélt alkatrészek az elmúlt 16 évben és még fájdalom díjról nem is beszéltem amit az eladás miatt át kell élnie ! ( szerintem jogos és jogerős ) ,
Na Uraim megvan az fzr baja! A 3.hengerben megolvadt a dugattyu a jobb oldali kipuf. szelepnél és rákenődött a hengerfalra Amugy más baja nincs,hajtokarok heng. fej főtengely stb rendben. Most szükségem van 1 hengersorra a hozzá való 4 db dugattyúval.Évjárat 1991 motorkod. *3LH hengersor 3GMOO.Ha valakinek van elfekvőben kérem segítsen Sugóékat meg a kecskemétieket majd holnap felhívom
Lehet igazad van. De optimistán kell nézni a dolgokat, legalább az akksit sem szívja. Provizóre felszereltem, szombat reggel megyek motorral a börzére, kiderül mit teljesít. Ha más nem, beteszem a bugyimba.
Elszámoltad, Csővi komám egységről beszél a madár, ami 12,5x17cm... és lentebb 1 egység=2W (24V-nál 8W)
Tehát kb. 4W-al fűt annyi, ami a képen van. Hőgutát nem fogsz kapni.
Ati Snoopy
Tehát kb. 4W-al fűt annyi, ami a képen van. Hőgutát nem fogsz kapni.
most vadászok valami normálisat
odaadom az RSV-t,a mercit,a karikagyűrűmet,a maradékot meg csak engedi részletekben kifizetni
Gondolom ma délután el is hozod