Azt a kék motort kb. egy éve hirdetik,lehet olcsóbban is oda adnák ha valaki pénzzel menne..
1.4-ért tudok 2007-es 883-ast,átépítve.Nincs fent a hirdetési oldalakon.
A 883 legalja kb 900-950 szerintem..egy haverom 1.050.000 Ft-ért adta el egy hónapja a gyár 1.2-es sporyját,igaz 98-as évjáratút,de dupla gyertyás hengerfejjel gázos rugós tagokkal stb..
-
Szia.
Nézd,tudom hogy mit árulok. :D
Ezek szerint nem is sejted hogy hányan kerestek már meg hogy mérjem meg a hosszát (azért írtam később bele a hirdetésbe) bár hosszabb volt mint amit kerestek.
Volt már jelentkező 40e-ért akinek nem adtam oda, ugyanis nekem sem kell okvetlenül eladnom. (nem szorulok rá)
Ha esetleg képben akarsz lenni akkor javaslom hogy nézz fel az E-Bay-re és nézd meg hogy mennyire eladhatatlan ez a rugóstag. :D (szerinted nekem meddig tartott volna oda feltenni?)
Hogy itt porosodna? Nem fog,ugyanis olcsóbban bármikor elpasszolhatnám a srácoknak az FZR fórumon,hidd el hogy nem kéne kétszer megkérdeznem.
És azt tudtad hogy pl:a 2006-os ZX10R-be is jó? (meg egy rakás másba is)
Tavasszal veszek másik gépet(még nem tudom hogy milyet) és még az is megeshet hogy abba teszem bele,ha lehet.
Kidobnám? Ne viccelj már! Tudod (hogyne tudnád hisz neked is van) milyen szép egy Öhlins rugóstag? Legvégső esetben kitenném a garázsba dísznek.
Értékelem a segítő szándékodat és köszönöm is de az ára ennyi marad.
Üdv: Á.J
Nem adta fel és ma válaszolt:
" szia!
nem akarok bunkó lenni,se tolakodó.azért sem,mert nekem van ilyen gátlóm,nagyszükségem nincs rá.(különben megadnám az eredeti árat is...) de gondolj bele,sokan már nem járnak ilyen öreg gépekkel. sok esetben az egész motor nem ér 55 000-et.
lehet,szerintem ennyiért soha senki nem fogja megvenni tőled.gondold át,ha nem akarod hogy ott porosodjon,vagy esetleg inkább kidobnád...én fizetnék érte!
köszi
szia"
melyik fele húz a szíved?
magát a motorozást szerintem jobban lehet élvezni egy varadeoval, mint egy csopperrel/kruzerrel...Az igazat megvallva én csak 250-es és 600-as hónaljszárítóval mentem,varadeoval pedig még nem.Nekem nem jött meg a feeling,jó dolog a nyomaték,meg a dörgő hang,de 100 felett már kurvára paráztam rajtam,egy vészfékezésbe meg bele se merek gondolni.Ennek a műfajnak szerintem a csoportos krúzolás adja meg a fényét,ha jól tudom te nem erre szánod a vasat.
Értelmes ember vagy,bárhogy is döntesz,meg lesz rá az okod,sok sikert a vásárláshoz
1.4-ért tudok 2007-es 883-ast,átépítve.Nincs fent a hirdetési oldalakon.