Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

heti 5x? 3 emberre?
A két kawa felkerült ide is.
Épp ezért a leglehetetlenebb helyeken fog feltűnni.
ez csak cica
Egy macska?
de gondolom úgyis megoldja
Már nem mert nem tud felmenni oda
A monitor tetejét imádni fogja.
És ő is
Leragadtam a mondat elejénél és azon gondolkoztam hogy hogyan törhetett ki az autód mosógépkereke.

Békésnek tűnik.
Vicusnak ilyen van,heti 5x biztos hogy dolgozik.
Rendkívül takarékos,kevés vizet fogyaszt,és áramot. 5 éve megy,és semmi baja nincs.

Jó vétel,hosszú távon nagyon bejövős.
Jobb Reggelt Uraim! Tegnap este kitört az autom. mosogép kereke öreg 20 éves hajdu,reggel fél 7 kor start kivisz műhelybe,szét kellene szedni az egészet lakatos ember visszahegeszt a kerék fixre,nem rugózoik visszacimbál beköt indit oké,mosás hadmenjen alul kicsit szivárog a viz mondja az asszony már előtte is szivárgott,akkor le van sz...va,megy ameddig megy aztán vehetek egy ujat igaz már megvan vagy 6 éve,akkor is felujítottan vettem,meg nálunk hetente 452 m3 ruhát mos szerdátol vasárnapig állandóan duruzsol mondtam is a lánynak könnyen vagy mert nem te fizeted a villany meg viz számlát,lehet ha végleg beadja a kulcsot meghagyom nekik a forgotárcsásat meg a centrifugát
Viszont neked is
Hali gali mindenkinek .
Kellemes hétvégét!
Afrikai bütykös csótány vagy madagaszkári sziszegő (romphadorhina portentosa)
Félni ugyan nem félek tőle de a 323 lépés távolságot azért betartanám mivel nem ismerjük egymást.
Kedves Andi.
Először is nem szeretnélek kritizálni benneteket, főleg nem egy nyílt fórumon mivel ez elég neveletlen dolog lenne. Én kértem annak idején több árajánlatot is különböző alkatrészekre, amikre (nem női hang volt a vonal másik végén tehát valószínűleg nem veled beszéltem) elég drága válaszokat kaptam.
Természetesen szívetek joga annyit kérni az alkatrészekért amennyit jónak láttok, ez nem azt jelenti hogy nekem bármi problémám lenne veletek.
Én amit a tisztelt fórumtársamnak írtam az nem kell szó szerint magatokra érteni, arra kívántam rávilágítani hogy tapasztalatom szerint az utóbbi időben nálatok is jelentősen csökkentek az árak, valószínűleg a kereslet csökkenése miatt. (nincs ezzel semmi baj)
Mivel ezt a hsz-t a csótányos mondatomra írtad válaszként így feltehetőleg, bár tévesen azt feltételezhetted hogy ezt rátok vonatkozott.
Ebben az esetben nézd meg kérlek az előzményt, abban láthatod hogy Pupuék tartanak ilyen érdekes afrikai izéket (nem értek hozzájuk) többek között néhány bazinagy afrikai (vagy valami külföldi) csótányokat amik nekem rendkívül tetszettek amikor náluk jártam.(bár az asszony kivágna velük ha hazahoznám) Ez a hsz-em arra vonatkozott,semmiképpen sem másokra.
Vagyok annyira jól nevelt hogy ne sértegessek, főleg ismeretlenül másokat, épp ezért ezt neked küldeném:
Megmérgezték őket