Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké minden, de ha mégis olcsóbban adnád akkor a jelentkezók között csinálj sorsolást és húzz ki a kalapból engem....

Köszi,halni
vettem most az rsv-hez a légszűrőház aljaés a "ramair"(vagy a fasz tudja,ogy ívják az apriliánál) közé egy amerikai gumi bizbaszt,akciósan potom 25000-ért .Ebben nincs lamellával,szűkítéssel szabályozva a levegő útja...Tunning=kurva drága.
70.000ért raknak a PC3-amra 2 injektor térképet 10 perc alatt,aztán magyarázhatom én nekik,hogy válság van,meg más ennyit keres egy hónapban.Tunning=kurva drága
Szia.
Nem konkrétan rád vonatkozott mindez csak a tiéd volt kb a hatodik olyan mail amiben látatlanban bekínálták a felét (vagy azt sem) és én összességében mondtam itt hogy sokan játszanak arra hogy majd ők jól beboltolnak vele.
(ez pl ma jött: "üdvözlet!
az 55 feléért azonnal átveszem!
köszönettel: ......."
Nem kívántalak beállítani semminek és elnézést ha bármiben is megsértettelek, nem állt szándékomban.
Viszont ahogy írtam is: az ára ennyi marad mivel nem létszükséglet eladnom.
Üdv:Á.J
Oké-oké,tudom én se vagyok hülye. Lehet az tökéletes állapotban.
De akkor is túl drága. ;-)
Hihi,én 20-at kínáltam azé' a " szaré"
Szia!

A szervízeknek sem kell mindent elhinni,persze,hogy nem mondja:vedd meg .Az már csak hab a tortán,hogy 95-98ig nem volt már fzr.A hátsó tagról azért elég egyszerűen meg lehet állapítani,hogy szar-e vagy nem.
Ezek ennyibe kerülnek,nem fogod felextrázni a motorod 10-20000 forintból.Hidd el én tudom,az 5. motoromat csinosítgatom
Ábrus, látom, csak a nyűg van azzal az őlinszel Öreg is, ütött-kopott is, adok érte 10et. Hátha puhább lesz vele a seggem, mert most kicsit kemény.
És nyűg letudva
Nekem is ilyen samsungom van már második éve de én nagyon meg vagyok vele elégedve de csak telefonálok,néha sms,éébresztő és néha fotozok vele,de nekem jó,az akksija még most is bir majd 1 hetet
szia ábrus,meg mindenki!

nem vagyok se roma,se jó fej sem.
nem is néztelek hűjének,se parasztnak,mint ahogy itt próbálod lerajzolni.
"négyszemközt" Te is elég kultúrált voltál,mint ahogy az itt is olvasható.nem pedig vicces,ahogy lejjebb írtad.

próbáltam nem bunkó,és nem tolakodó módon leírni Neked,hogy szerintem ennyiért ezt épeszű ember nem veszi meg.

itt budapesten van egy öhlins szervíz
corsaro a neve.talán sokan ismerik.bementem hozzá,együtt megnéztük a hirdetésed.a képeken látható kódszámok alapján megmondta nekem,hogy mit is látunk
( FZR1000 95-98)
továbbá elmondta azt is,ami a hirdetésedből tudható volt,ez kb +-15 éves alkatrész!ki tudja hol mennyit,és milyen körülmények között használták.beszerelés,használatba vétel előtt le kell szervízelni,aminek további X költsége van.
ne vegyem meg,ezt mondta.
és én...(se roma se nepper meg a tököm tudja minek neveztél már...)jó fiú vagyok,hallgatok a jó szóra.nem veszem meg.vegye meg más,aki akarja,akinek kell.2-300 euróért.

egy 18 éves gépet használok nap-mint nap.van aki azt mondja rá legendás hírű hirhedt gép...csupa minőségi alkatrésszel kiegészítve.
nincs itt elég hely,hogy leírjam mi van benne/rajta.de mégis ennek a motornak REÁLISAN nézve már csak nekem van értéke(meg az apehnak,de azt most hagyjuk...)

ha a Te gátlódat ugyanígy nézem,az sem ér többet annál amit kínáltam érte.

üdv
Én is
Az ötödik év végén vagyok
Mikor autókról beszélünk kényelmesen hátradőlök,pimaszul,elégedetten vigyorgok
Én is javasoltam volna neki, hogy inkább egy újszerű 1-es BMW-t, de állandóan garasoskodik...
Nekem Erikszon W200 volt előtte, ahhoz képest eléggé kőművesmancshoz van méretezve a billentyűzete és a menüje is elég nyomi. Az egy finom kis valami volt ehhez képest, bár tény hogy mikor már megszoktam a Samsungot akkor már elég elviselhető lett az is.
(gondolom még sokáig fogom használni mert kb egy éve hogy megvan és én csak akkor szoktam cserélni telefont amikor már végleg feladja)
szarótó, ne vegyél.
Szia.
Odatettem a 0190-et is csak volt előtte egy szóköz. (crtl+C-vel másoltam)
sziasztok
november 3. 11:09
"fabia nem cuki"
Az enyém 3m mélyen is járt már a kútban, kb háromnegyed óra volt mire kinyomattam a vizet és lementem érte de nem lett semmi baja, víz sem ment bele. Esett le már sokszor de nem látszik rajta semmi.
Azt szeretem benne hogyha már koszos akkor a mosogatóban simán le lehet mosni.
Nincs benne semmi extra bár én csak telefonálásra használom.
Van benne egy ledes lámpa, az is okos találmány.
Azt utálom benne hogy kicsit lassan reagál a gombokra.
(apámnak is ilyet vettem mert ő is szeret barkácsolni és megunta hogy a por és víz miatt állandóan sz.rakodni kellett a telefonokkal. Ez őt is kibírja)
Én most kaptam egy olyan samsungot! A nokia után meg fogsz tőle őrülni és még a fogása is bunkó! Nekem C7-es van,az mondjuk érintős,de szerintem Isten! Pedig a szar symbian fut rajta! Szerintem nincs még annyira eltemetve,főleg az átlag nekünk!
Én rögtön láttam, hogy nem a 626 a vége, mert 0190-el kezdeni egy mondatot még Ádámtól is értelmetlen