Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lóbalzsam

Ha alovaknak használ,akkor nekünk is!
híjad a pijócásemberet, ammajd segít
Lóbalzsam
Ha nem lesz szar az idő,akkor megyek bp-re jövő vasárnap.
Van olyan nekem kenegetem vele...
Kend be lóbalzsammal. Jó rá,hidd el. A kínaiaknál lehet kapni,vagy ha jársz újpalotán az Ázsia centerben 500ft egy nagy doboz,sokáig elég,sok minden nyavalyára jó.
Jövőre még lesz a falra műanyag burkolat,párnafákra rögzítve. Van a plafonba egy nagy kampó,ami a betongerendából jőn ki. Kívülről 10 cm-es Nikecel-lel szigetelve van.
De jó kis garázsod van, nemsokára nekem is kész lesz. Csak egyelőre úgy beleállt a derekamba a csúz lépni nem bírok...
Na süt a kis polszki lámpa mi?!
Itt ilyen az idő,és meleg van. A Fré meg ott aluszik.
Ez se mostani van vagy 1 hetes. Éjjel 2 kor itt is szakadt alig bírtam aludni tőle
Itt hétágra süt a nap,és jó idő lesz. Egész éjszaka szakadt az eső.
Kösz,sokkal jobban. Csak tegnap reggelre a jobb lábamon a nagyújjam bedagadt,és nem tudom mitől. Elvileg nem voltam sehol az éjjel,legalábbis nem emlékszem rá. A Vicus sem panaszkodott,hogy belé rúgtam volna álmomban. Ez egy rejtély marad.
Dolgozni még nem mehetek,szombattól lejár a szabim,folytatás egy hét tp. Aztán majd meglátjuk.
Jó reggelt mindenkinek! Hogy vagy Sanyi? Javul a helyzet?
Jó reggelt!
Ő a legkeményebb CSAJ!
Andikám már reggel fél 6 kor keményen húzta a gázt
Jó reggelt Mindenkinek!Elhagyom az Uraimat tekintettel Andikára!Éjjel esett az eső tiszta viz minden ugy hogy a mai motorozásból nem lesz semmi,be is van borulva A videon láthato morek a közvetlen szomszédaim voltak,most augusztusban elköltöztették az egész bandát a putrit teljesen eltakarították azóta /29 év után!/csend rend nyugalom van,a házam értéke kb a duplája lett Tudnák róluk miket mesélni de inkább hagyjuk,de hány ilyen putri van még az országban!