Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak nem értem. Ha elengedi az első féket, hogy a francba marad egykerón.
És ez így jó is.
Más 1.10 izgalmas akció, jelenet.
http://youtu.be/fjp9z9UdbQ0
Miért is tenné? Erős ez a motor!
Zsoltikám nem vagyok én motorversenyző,még csak motorozni sem tudok különösképpen,de nagyon szeretek!
3700 fordulatnál 5. fokozatban 100km/h
olyan faszásan, tatásan. De szííp és jó.
Nemnyög,nem tángat,szépen egyenletesen gyorsul már 2000-től.
Jó de a ZX 12 más kategoria mint a fré,én is most tudtam meg hogy ráültem a Busára
Én sem. Max 3. ba. De azt már csak város táblán kívül.
Egyszemélyes tempo!
Én városba nem szoktam 5-be rakni,csak ugy 70 körül,ha forgalom van akkor sokkal jobban lehet előzni ha van egy kis ford.
meg az Andi
5. 2000 50el sétálok városba és nem rángat pedig nem is exup
az élet 8000-től kezdődik az alatt csak az öregek járnak
Én normálisan,két személlyel 5-6000-ig forgatom,ott is utazok,Neked 2-3000-es elváltásnál nem nyög 4.-be és 5.-be?
az enyém 5000-nél 120km/h ha jól emlékszem 6000-nél 140 km/h,de lehet hogy egy kicsit le van áttételezve 5. be simán forgott 10500-at akkor olyan 250 körül volt a km/h.Av Busa 5000-nél 6.-ban 160 km/h ezért jó a nagy teljesítmény,mert a motort is kíméli.
Nekem nem írt ujat ,csak arra akartam rávilágítani hogy 180 Le-vel is lehet normálisan közlekedni,szórakozni,turázni,akármit csinálni,jó a kényelme nem az igazi,de 200-300 km után ugy is megáll mindenki.
Csak neked itt bizalmasan elárulom ( ) hogy én se nagyon forgatom 6000 fölé, teljesen felesleges, a forgalomban így is mindenkinél gyorsabb (kivéve, ha Bakosival vagy Zsótival megyek )
Országúton is elég szokott lenni ez a fordulat, nem tudom, mennyivel megy akkor, sztem 130 körül. (valaki exupos írja már be, ha tudja)
Az enyém túramotor!
2-3000elváltom,3500-4000 körül utazok vele.
papiron 66kw 89 le
Elég a 8000 az is meglepő, ha valaki a 3-4000-es elváltásokhoz van szokva
A Sanyié sztem csak 90pár lóerős, nem mintha az nem lenne elég.
Ebben mi van? A Gixxer jó, ezt tudtuk, de ez az írás a középszert üti, alulról. Írt bármi olyat, amit eddig nem tudtál?
Sanyikám, ilyenkor épphogycsak elhagyja az alapjáratot... Egyszer azért próbáld meg meghúzatni a 12ezres fordulatig, egy új dimenzió fog megnyílni előtted. Jó is ám az néha néha.