az enyém 5000-nél 120km/h ha jól emlékszem 6000-nél 140 km/h,de lehet hogy egy kicsit le van áttételezve 5. be simán forgott 10500-at akkor olyan 250 körül volt a km/h.Av Busa 5000-nél 6.-ban 160 km/h ezért jó a nagy teljesítmény,mert a motort is kíméli.
Nekem nem írt ujat ,csak arra akartam rávilágítani hogy 180 Le-vel is lehet normálisan közlekedni,szórakozni,turázni,akármit csinálni,jó a kényelme nem az igazi,de 200-300 km után ugy is megáll mindenki.
Csak neked itt bizalmasan elárulom ( ) hogy én se nagyon forgatom 6000 fölé, teljesen felesleges, a forgalomban így is mindenkinél gyorsabb (kivéve, ha Bakosival vagy Zsótival megyek )
Országúton is elég szokott lenni ez a fordulat, nem tudom, mennyivel megy akkor, sztem 130 körül. (valaki exupos írja már be, ha tudja)
Sanyikám, ilyenkor épphogycsak elhagyja az alapjáratot... Egyszer azért próbáld meg meghúzatni a 12ezres fordulatig, egy új dimenzió fog megnyílni előtted. Jó is ám az néha néha.
Más 1.10 izgalmas akció, jelenet.
http://youtu.be/fjp9z9UdbQ0
Országúton is elég szokott lenni ez a fordulat, nem tudom, mennyivel megy akkor, sztem 130 körül. (valaki exupos írja már be, ha tudja)
A Sanyié sztem csak 90pár lóerős, nem mintha az nem lenne elég.