Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit később elmegyek és megnézem a luktávolságot. Sajna nincs télen hely itthon tárolni a gépet. De jó lenne ha jó lenne rá..
5-10 ezer forint egy 4,8-5 mm vastag féktárcsa a bontókban.

Egyébként igen.. elöl hátul szinter. Elöl fém fékcső is van.
A hátsófékem szerintem teljesen ugyan olyan mint neked az elsők, és teljesen tuti szinter betéttel.. organikussal nem volt egy ász, de azt már nem is fogok többet venni.

Eszi nem eszi..passz. Mikor vettem a motort utána cseréltem a hátsó féktárcsát, és a csere óta..kb 7-8k km nem mérhető a kopás.. szóval ha ilyen mértékben eszi, hát egye.
A féknyergen mérjél már luktávolságot. Egy pár 4 dugattyús van itthon, a betétei meg adamfzr-nél....
Te is azt használsz? Nem eszi meg a tárcsát?
Szinter betét és fém fékcső.. nagy javulást fog hozni
Az lenne a legjobb ha itt akadna. Nyáron vettem használtan kuplungkart munkadugattyústól tartályostól mindenestől egy arctól de jól átvágott a rohadék. Ugyan olyan csöpögős szar mint az enyém.. Inkább vettem volna felújítókészletet.
Hát van egy "helyi" festő arc aki elvállalja. Kicsit félve adom oda neki. De még a színt se döntöttem el igazából. Szerintem metál fekete lesz meg kéne még bele vmi ezüstös rész is. Matricák is ezüstök meg egy két fekete.
Hát nem sok segítség volt, mer kíváncsiságból rákerestem, és most nem találtam hirtelen de érdemes nézegetni, tavaszig sok minden lesz még. Sőt, télleg lehet, innen is lesz valakinek
Max a festésben tudok segíteni ha nem találsz megfelelő árban minőséget arrafelé
Köszi szépen a gyors választ. Remélem találok jobbat mert nagyon gyenge ez a fék.. Megkérdezem még bontóban is hátha van. Esetleg ha van eladó valakinek írjon bátran.
Én úgy nézem, ez még a 2 dugattyús öreg fék.
Én mindenesetre keresgélnék az apróban, nem sokért szokott lenni újabb Yamahákra való féknyereg (sőt, másé is lehet) amit fel lehet fogatni e helyett. Ha az megvan, jöhet a fém cső, és akkor OK lesz.
Sziasztok! Elég régen írtam már ide de folyamatosan figyelem a fórumot. Sajna az én szezonom végére meglett az első csúszás a motorral... szerencsére nem lett nekem se meg neki se nagy baja. De újra kell fényezni. Pár dolgot szeretnék megcsinálgatni rajta és ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Jobb hatékonyabb féket szeretnék a motorra. Szerintetek hogy lehetne megoldani a szokásos irányelvet megtartva (viszonylag olcsó,jelentősebb átalakítás nélküli,biztonságos)? Fém fékcső esetleg? Hallottam olyat, hogy az Fzket szerelték jobb fékekkel is a későbbi változatokban. Igaz ez? Az enyém 2KK-s 1991es.
Télleg, egy Murcielagó komolyan mondom, eddig fel sem tűnt ahol ezt lőttem, ott az Opel Corsa nagyobb ritkaság volt
Fotózkodtunk mi is yacht meg Bentley mellett
Ezek csak azért csúsztak össze a lejtőn, hogy oda tudjak parkolni hátra...
Szeevasztok !
NEVESZEKEDJETEK !
Majd a tavaszi talikor leveritek egymáson
hogyneismerném. a sráccal együtt nőttünk fel.
Zsigó... ammegmi
Feribá egy Isten
Kellene de sztem ,majd januárban leütjük az üzletet
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Próbáltam volna elérni a hírdetőt,mert kellene papíros blokk felek,valaki felvette de nem ő árulja
Nem élnék Svájcban... nem teccett meg. Azok savanyú, merev juhok. Én a délvidéki lazaságot élvezem, görög szívesebben lennék, vagy Spanyolország tengerparti vidékein is elvolnék
meg olyan jármű nincs ami minden szempontbol jó lenne valakinek?
Na, összedobtam egy képet, ami megmondja a tutit:
honnan tudod, h nem svájcban él milliomos nyugdíjasként? (ide csak azért jár, h ne szakadjon el teljesen a valóságtól )