Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igy néz ki
Hali
Ha nem találsz akkor az mz-nek van, amit fellehet rászerelni a kormányra.
Amúgy háj mindenkinek, tegnap reggel óta nem néztem gépet, Eger mellett voltam borozni, most jöttem meg. Jó faxa volt az út, oda végig esett, 0-1 fok körül (fagyveszély foltokban) ma vissza meg még köd is (30m-es) meg utána setét is
De megérte elmenni, a társaság nagyon high society volt kötöttem pár ismeretséget, meg hazafelé beugrottunk a szalóki fürdőbe brügölni egyet.

Grat a szülinaposoknak, a feleségem ma ünnepli a khkhhhhhkkkhhh-t, volt itthon is torta
Szia csajszi!

Na mizujs arra felé?
Köszi
Atosz! nem duma, tapasztalat. Ahol legtöbbet mászkál az ember, ott egy nagy autó csak nyűg. Nem találsz parkolót, a tescóéban is szűk, a mélygarázsok dettó, sőt, sok belvárosi utcán is alig férsz el a 2oldalon parkolók miatt.
Az én autóm is széles, mindig meg kell néznem, hova állok meg vele, hogy férjek is, meg más se baxxa össze. Ha csak kint mennék városon kívül, meg pályán, akkor OK lenne.
Az autók nőnek, egy mai Polo akkora, mint egy Golf III.
Szerintem lesz itt valakinek van akinek több motorja is van bontva otthon.
itt nézz körbe tuti van.
link
:D jaja, kösz:D már csak kelle találnom egy olyant:)
OK már akkor kiderítettük mi kell
FZR.PUPU - amit a képen látni arra gondoltam pontosan hol tudnák olyant szerezni?
Ez nem a kormányon van
Ez aprilia nem fzr ilyen még a motor közelébe sincsen nem hogy rajta
Igen erre gondoltam ami a képen látható
fzr-en ilyen nincs.
nem lehet hogy a billenőkapcsolóra gondol?
Szerintem te valami elnéztél az fzr motoroknak a vázon van bal oldalon a szívató térdmagasságba. A kormányhoz ennél a típusnál semmi nem megy amit szívatónak hívnak.
nem tudnál egy képet vadászni hozzá neten? Már, most nagyon zavaros...
Igen az a rész amelyiket mielőtt gyujtást annák a beállítom
kormányhoz
Huha hát nekem az egész kéne ami a kormányhoz szokott erősítve lenni. igy érted?
Hali
A szivató melyik része kel?
Szevasztok valaki nem tud segíteni? Yamaha FZR600-hoz keresek szívatót sajna nekem eltört:S esteleg bontott alkatrészek olcsón? Köszi