Sziasztok!
Végre valami fénykép a szivatóról,ugyanis ez nekem is hiányzik az Exup-ról,nem tudom hogy egyezik e vele,de ha valakinek van exup nem bánnám aha lefényképezné.
új lakásprojekt viszik a cuccokat, még az övéik vannak. lesz a nagy kék ágy a hálóban, aminek egy része a nappaliban van útban, meg a hálóba megy a két szekrényünk
Csak halkan jegyzem meg, hogy egy 7-es BMW 10 centivel szélesebb, mint a hájszod, és valamivel hosszabb
Te tökéletesen félreértesz (ismét, és sokadszor) én nem kesergek, csak kijelentettem, hogy nem praktikus egy behemót. Nekem is volt pár év, amikor Nissan Vanett Cargóval nyomtam, akkor az volt, meg is ideologizáltam magamnak, hogy milyen jó, hogy tágas, de lelkem mélyén nem szerettem, hogy tetű nehézkes, lassú, zajos, és emellé még sokat is fogyaszt, viszont visszaadták rá az ÁFA-t.
Tefelétek a tecsó parkoló biztos nagyobb, én beférek ugyan a két csík közé (a tiéddel megegyező szélességű autóval) de kiszállni soxor már kényelmetlen, nem beszélve arról, hogy rámnyitnak, ez spec. engem zavar, valszeg nem zavarna, ha én is melós furgonnal közlekednék, nem pedig egy tip-top drága sedánnal.
ennyi benzinből "rendes" autók kihoznak 100 lóerő fölötti teljesítményt is. Ennyi nekem is csak a bajom vele. kényelmes, teszi a dolgát.
Mondjuk én a fogyasztáson se különösebben parázok. 218 Ft-ért tankolom a gázt, és kb. ugyanannyi kell belőle mintha benzinnel menne.
Én Toyota Hiace-vel járok mindenhova / mélygarázsba,tescoba,Balatonra , stb .../ ,3 év alatt 60000-et mentem vele,engem a termete nem zavar / 21 éve vezetek teherautokat is/,kicsit gyorsabb erősebb lehetne,120 utazoval kimegy a világból,de 6 személy elfér benne+ 2 m3 cucc,belföldre tökéletesen megteszi nekem,a tágas hely mindenért kárpotol/ bedobok egy kerékpárt,nyaraláskor nem kell leengedni a gimimatracokat,hútöszekrény,mosogép minden lazán belefér/ Én szerintem 1 tágas nagy auto soha nem hátrány,arrol amiröl Te keseregsz /50 cm-rel hosszabb 25 cm-rel szélesebb,nehéz vele parkolni/ hamar megszokja az ember ,és élvezi a tágas teret!
A Zsigó gépműhelyt mennyire ismered ott Debrecenben
szelep ülő persely(ha jól írom) cserére
Végre valami fénykép a szivatóról,ugyanis ez nekem is hiányzik az Exup-ról,nem tudom hogy egyezik e vele,de ha valakinek van exup nem bánnám aha lefényképezné.
Az emeletről látom a prérin keresztül, az igaz
Más
kb. ez előtt nem sokkal lehet, hogy percekkel ez előtt jöttem ott át... jó, hogy nem később, még ott állnék kb. most is
Te tökéletesen félreértesz (ismét, és sokadszor) én nem kesergek, csak kijelentettem, hogy nem praktikus egy behemót. Nekem is volt pár év, amikor Nissan Vanett Cargóval nyomtam, akkor az volt, meg is ideologizáltam magamnak, hogy milyen jó, hogy tágas, de lelkem mélyén nem szerettem, hogy tetű nehézkes, lassú, zajos, és emellé még sokat is fogyaszt, viszont visszaadták rá az ÁFA-t.
Tefelétek a tecsó parkoló biztos nagyobb, én beférek ugyan a két csík közé (a tiéddel megegyező szélességű autóval) de kiszállni soxor már kényelmetlen, nem beszélve arról, hogy rámnyitnak, ez spec. engem zavar, valszeg nem zavarna, ha én is melós furgonnal közlekednék, nem pedig egy tip-top drága sedánnal.
Mondjuk én a fogyasztáson se különösebben parázok. 218 Ft-ért tankolom a gázt, és kb. ugyanannyi kell belőle mintha benzinnel menne.