Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ez azt jelenti hogy megpróbálta odaadni csak nem voltam itthon akkor holnap lebaszok 1et a postásnak az tuti mert itt reggel volt de az csak levelet hozott és a kezembe adta.
ez mi?
2012.12.19
10:34 Gödöllő 1 posta

Küldemény információ:
Kézbesítési kísérlet /Unsuccessful delivery attempt
Képzeld most kergetem Andit az őrületbe kitaláltam veszek 1 kocsit
3 lehetséges változat van Honda crx vagy civic, bmw 320 e36 e30
Csak most olvasom. Erős legyél Tomi,és felépülsz, teljes életet fogsz élni. Ezt biztosan tudom. Fejben,hozzáálásban nagyon sok minden dőlhet el,és képes vagy rá!
Még nics,és eladták azt is ami nálatok volt. Hihetetlen mennyien vesznek autót,és pont azokat,amiket kinéztük a Vicusnak.
Találtak már meg titeket ezzel?
http://nuskin.blog.hu/2012/05/...
Fel a fejjel erős vagy te, és küzdesz is!
Szia Sanyi! Van új autó?
Ez itt van tőlünk 15km-re

Sziasztok!
Ez újabb mint az enyém, mert a felső cső nem ott van...! :S
Én mikor cseréltem 93as 17re akkor 20as tengelyt kellett még vennem mert a 18as gyári az csak 17es felmartam a lengővillát 20ra és távtartót kellett esztergáltatnom. Azóta olcsó a gumi
4,5 ig fér el a 17es igazából ha a tengely stimmel akkor már csak a távtartókkal kell játszani.
mármint 17 -esre cserélné..
én belezugtam első pillantásra..igazi nyers vasdarab..csak körülményes hozzá az alkatrész..és lényegesen drágább az fzr-hez képest. volna még egy kérdésem,az fzr-ben szeretné lecserélni a tulaja a hátsó 18-as kereket,az lenne a kérdés ez hogyan müködik? értem ez alatt,hogy pl az 1000-es szinte ugy néz ki,csak az 5.5-ös ha jol tudom.belefér a 600-as lengővillába? vagy kell a 1000-é? az 1000-es lengővilla belefér a 600-asba esetleg mit kell módositani?
Sajna nincs hűtő...a többi...villa, felni, tárcsák, sárvédő, gumi már úton a futárnál! :P
Azt hogy jó e csak holnap tudom neked megmondani.
Mászkáltam 1 darabig gpz750el nagyon kellemes motor volt olasz fekete dobozos jó erős volt
PUPU,a mai napig is megdobogtatja a szivem a gpz.. itt áll a mühelyben,tavaszra várva..most kezdem el kicsit gatyába rázni,szegénykém nagyon el van apátlanodva..
az fzr szivócsonk az jó az 1000-é is rá,vagy 600 genesis-é,vagy esetleg más,fazer vagy valami tipusazonos? köszönöm válaszod. igazából az fzr nem az enyém,nem nagyon ismerem ezt a tipust. bár szerintem biztosan jobban járnék egy ilyennel mint a kawával..
Ha külföldi és tuti h nem lopott a blokk ill a motor tudok 1 megoldást.
Ha véletlen mégis lopott nagy lesz a bukód.
Látom volt jó kis gpz750ed
Szia 89' itt hamarabb találsz.
fzr alkatrészek

itt meg van új
Sziasztok fórumozók,fzr 600-hoz keresnék karbi és a hf közötti szivócsonkot. 3he motorkód. azt hiszem '86 körüli a moped.
Hali gali fiatalok
Elvileg van,de a konzollal egyűtt.Ha nagyon kel szétfurom