itt pl. egy kép, hogy hogyan is parkolnak néhány helyen
és sokszor azért javítom ki a fiatalokat, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amit én az ő korukban. Vállalkozás - 21 éve csinálom, az gondolod, nem ismerem a témát eléggé? Megjártam mindent, amit ma egy kisvállalkozó tud, volt idő, hogy 10x átlagbért kerestem havonta, meg volt, hogy hónapokig semmit - csodálkozol, hogy ezt nem javaslom senkinek?
- de ennek megértéséhez megint csak tapasztalat kell... és akinek még nincs elég tapasztalata, kettő dolgot tehet: vagy hisz nekem, vagy lebuziz - én mindkettőt meg tudom érteni.
csak sok még a kacat... Nézted mekkora a háló? tök nagy ám, a nappaliban is csalóka, h az ülőgeci nem a falnál van, hanem egy kisszekrény előtt
a francia autok nem jok mert szétesnek,igaz fut belőlük egy pár millio az utakon a világban,vállalkozónak lenni hülyeség mert sokat kell melozni meg idegeskedni,a Jászság egy olyan szar hely ahol csak teherautoval lehet közlekedni 80-nal,nem mintha máshol az országban olyan jo utak lennének,a Hayabusa tul nagy meg tul erős motor,stb.../sokszor már ne haragudj Te ugy osztod itt az "észt " a forumozoknak minden témában /a női peteéréstől az atombombáig mert ugye te mindegyikhez értesz/mintha mindenki minimum 2 szinttel lejjeb volna értelmileg mint Te!Én legalább is akármihez hozzászoltam mindjárt kontráztál rá,az nem ugy van ,nem jol tudod stb...Mondjuk nekem még néha olyan affektálósak is a hozzászólásaid "kényelmetlenül tágas,az Én tipp-topp sedánomat../találkoztam már jópár ilyen fazonnal,nekem kicsit nyálas,talán kicsit "buzis" ez a stilus,de hát nem vagyunk egyformák.Azért meg ne haragudj de én ezt érzem ki sokszor az irásaidbol Én is megéltem már 42 évet 25 éve vezetek építettem házat,elváltam,van két nagy gyerekem,dolgoztam egy kicsit külföldön,vállalkozok is,volt jópár autom motorom stb.... láttam jópár dolgot,szerintem nem teljesen ugy van minden ahogy Te gondolod,vagy ahogy Te szembesültél azzal a valamivel.
,de lehet hogy 1 jó állapotú szelep is elég lenne,még nem tudom mert szét kell majd szednem újra
Nagyon sajnálom,hogy idáig eljutott egy fórum/személyeskedés/.
Sokszor csak olvasom,de nem szólok hozzá.
85-ben vettem BMW. 93-ig megvolt és csak a szervizelése évi 200 ezer volt akkoriban.
Megjártam-belhont- külhont .Volt részem jóban , roszban.
Vállalkozó vagyok 40 éve..Alkalmazottam 17- volt egyszerre,de soha nem néztem le senkit.
A másik mondandóját meghallgatom,és nem mondok rá rosszat,mert hogy ő ugy látja ,az az ő szemszöge,de lehet igaza is.
Itt kérlek benneteket, csak jóindulattal álljatok a másik nézeteihez.
KÖSZÖNÖM:Széles utat továbbra is.