Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Borzasztó! Jó éjt ! Mindgyá kelek.
Kívülről jól néz ki,de belülről egészen más képet mutat a dolog. Nagyon féltem.
mikor voltunk kakucson motorozni utána volt driftverseny és még kint voltunk 1 kicsit és engem is vitt a haver 10 kört Andi fogta a fejét mert elég jól nézett ki hogy ahogy keresztbecsapta a kanyar előtt
Volt 535-ösöm is. Az "csak" 15 körül kajál a városban,ha vigyázol.
igen. Nagyon bírom őket. Vitt egy kört,majdnem beszartam.
még nem néztem meg de tuti a ladás srácok
link

Ők meg az én barátaim.
nem 750est akarok venni
Alaphangon városban 20 liter, ha lököd neki,még 25-28 is lecsúszik. Csak egy szervíz 100,de akkor magad csinálod.
bmw cuccom lenne dögivel olcsón haveromnak bmw szervize van és driftversenyző bmw vel
http://youtu.be/QxJxZk3Fk4Q
Akkor októberben legalább lesz ismerős a mezőnyben. Majd futunk együtt.
Tudom 750i-es BMW volt.
Sanyi de a Hondának meg a BMW-nek van FEELING-je az is sokat számít,a pénz meg a legkevesebb!
Persze,én is imádok vezetni. De a kocsiválasztás nem biztos hogy telitalálat. A Honda,és a BMW elég drága szervizeléssel bír,és a velejáróik sem csekélyek. Én már csak tudom,volt nagy Bömbikém.
Voltam 2 orát korcsolyázni,nagyon királyvolt,nálunk már majdnem szárazak az utak,ha holnap nem esik megyek 1 kört a sólyommal!
Sanyi készülök a maratonra Lenyomtam 10 kört a stúdióba meg csináltam 1 kis gimnasztikát is a kezdtem a felkészülést Andival
Pontosan ez az ami most hajt
Kell is az ,én is odavagyok a motorokért de azért ha esik az eső,hideg van,vinni kell valamit stb... jó dolog a pléhdoboz!
Ne bántsd a postást! Nem szabad.