Akkor ha van valami probléma, szerintem csak a hűtősapkával lesz.(nem a kiegyenlítő tartályon lévővel, hanem ami a hűtőn van).
Nézd azt végig amit Ábrus leírt ha rossz cseréld ki, esetleg cserélj hűtőfolyadékot(pirosat), aztán gooo!Örülj neki, hogy működik a ventilátor.
Tavaly nov kornyeken vettem... Nyaron nem tunt fel ilyen problema. A ventillator csak ritkan kapcsolt be... Most iden szezon vegen tunt fel h hazaerve egy 20 perces utbol, leallitas utan forog a ventri pedig 10-15 fok korul volt az ido.
Hidegen is konnyen indul es nem tunt fel h gozolne.
persze mert ha túl sokat töltöttél bele akkor táguláskor a plusz kifolyik.Nézd meg a kerekek felől elméletileg lehet látni a két vonalat.legalább is ha tiszta.
Mikor vetted a motort? Eddig nem tapasztaltál hasonlót(vízfolyás)? Van valami változás a menetteljesítményében? Egyenletes az alapjárat?Nem nyom ki a kipufogó indításkor látványosan sok gőzt? Könnyen indul hidegen?
Emiatt?
Nézd azt végig amit Ábrus leírt ha rossz cseréld ki, esetleg cserélj hűtőfolyadékot(pirosat), aztán gooo!Örülj neki, hogy működik a ventilátor.
Hidegen is konnyen indul es nem tunt fel h gozolne.
Nehogy már egy nyomatékkulcs hiánya miatt ne tudd összerakni a bringát!
Sajnos pont a legutolsó futam nem sikerült.