A háborúban felrobbantották a hidat, de állítólag már újra építették - szerencsére én még álltam az eredetin. Szép környék, az Adria meg ugye - hát az mindig jó.
kb. 30mp:(
itt még nem az van,mint az új merciknél,hogy 10 helyen el van tárolva az állás a kulcstól kezdve az istenfaszán át...
sőt mondok ennél durvábbat:
rsv 2004-2008-ig:kiveszed az akksit,24 óra és lenullázza magát,nézd meg a hirdetéseket,mindegyik 8-10000 km-es
Nem hangzik rosszul. Elég az 1.6,az is megy ha kell. Úgyis csak 90-nel szabad menni. Nagy elóny,ha ismered az előéletét,mert nem valószinű,hogy belecsapsz a lecsóba.
külföldre nem érnék el vele,mert ez csak az előszezont fogja kibírni,4mm a vágás benne,kb 2-3000 km...
A nyomást fel kell emelnem 1.3 bar-ról 1.7-1.8-ra úgy könnyebben fog melegedni.
Az idei évre szerbia-albánia-horvátország van tervezve,kb 4000 km,ide vadonatúj túragumit kell vennem,azzal talán megfordulok
Az 1,6-tól nem vagyok feldobva (1,8 vagy 2,0 jobban hangzana) de mivel tudom hogy egy rakás pénzt költött a fenntartására (tavaly teljes fék/futóműfelújítás-mindig precíz olajcserék-nyári/téli gumigarnitúra-tiszta igényes nemdohányzó beltér-rozsdamentes kaszni-és teljes szervizelés után friss műszakival lesz eladó) így nem hinném hogy rosszul járnék.
Ghia felszereltség és ráadásul (működő) klímás.
Az árát még nem tudja de szerintem nem lesz veszélyes. (300e körül tippelem)
Hello!
Nekem a pályamotoron kr106 van. Egész évben mentem vele és sosem volt vele baj,pedig már 10 éves! Jövőre kell másik,mert a bal oldala elfogyott. Igaz nem sokat,de kb.200km-t garázdálkodtam vele közúton. Sokkal jobban fogott üzemi hőfok nélkül mint az utcai,pedig tekeri rendesen a gép. Viszont a nyomásra figyelj,mert ha nem elég meleg akkor nem ˝fújódik˝ fel és billeg,ha viszont többet fújsz nem lesz jó. A vizes út halál vele,de nekem nincs megvágva!
Gumi? Bakosi Pistinek volt, asszem. De kűfődre nem menj vele, mert az osztrák csődör megzsanettoz érte.
Én is akartam régebben, de lebeszéltek róla, mondván, hogy mivel komoly terhelésre van méretezve a keverék, utcán nem lehet felmelegíteni eléggé, és az csecs. Persze, ha meleg, akkor csudás.
Nem tudok róla mit mondani mert vágott szlikket sosem használtam és ezt nem is ismerem.
(gumikérdésben és állatmódon való közlekedésben bakos pistit kell megkérdezni)
A haverékéban is 300 körül volt, 2.0 TD, mindenki ütötte-vágta (barmok, főleg a volt főnöke) 3x összetörték, mégis ment. Belül is jó bírta a kárpit, pedig melósok is jártak vele Erdélybe
Ma délelőtt Pécsről hazafelé jövet mértek egy új Astrából. Szerencsére feltartott egy előttem töketlenkedő.
itt még nem az van,mint az új merciknél,hogy 10 helyen el van tárolva az állás a kulcstól kezdve az istenfaszán át...
sőt mondok ennél durvábbat:
rsv 2004-2008-ig:kiveszed az akksit,24 óra és lenullázza magát,nézd meg a hirdetéseket,mindegyik 8-10000 km-es
-laptop bekapcsol
-diag. program megnyit
-tényleges érték töröl
-tetszőleges érték beír
-mentés
-diag. progi bezár
-laptop kikapcsol
-diag. csatlakozó széthúz
-tulajdonos fizet és elégedetten távozik
Ráfordított idő: ~8-10 perc
neked milyen motoron van?
A nyomást fel kell emelnem 1.3 bar-ról 1.7-1.8-ra úgy könnyebben fog melegedni.
Az idei évre szerbia-albánia-horvátország van tervezve,kb 4000 km,ide vadonatúj túragumit kell vennem,azzal talán megfordulok
Ghia felszereltség és ráadásul (működő) klímás.
Az árát még nem tudja de szerintem nem lesz veszélyes. (300e körül tippelem)
Nekem a pályamotoron kr106 van. Egész évben mentem vele és sosem volt vele baj,pedig már 10 éves! Jövőre kell másik,mert a bal oldala elfogyott. Igaz nem sokat,de kb.200km-t garázdálkodtam vele közúton. Sokkal jobban fogott üzemi hőfok nélkül mint az utcai,pedig tekeri rendesen a gép. Viszont a nyomásra figyelj,mert ha nem elég meleg akkor nem ˝fújódik˝ fel és billeg,ha viszont többet fújsz nem lesz jó. A vizes út halál vele,de nekem nincs megvágva!
Ilyen csak 1,6-os
Én is akartam régebben, de lebeszéltek róla, mondván, hogy mivel komoly terhelésre van méretezve a keverék, utcán nem lehet felmelegíteni eléggé, és az csecs. Persze, ha meleg, akkor csudás.
(gumikérdésben és állatmódon való közlekedésben bakos pistit kell megkérdezni)