Látom még mindig téma úgyhogy megosztom a tapasztalatot: kipróbáltam egyet és kell a halálnak.
- kényelmetlenül qrvanagy, mindenhonnan kilógtam vele (gazdája is megmondta hogy városba nem való)
- 2.5 dízellel nagyon tetű (kb.R-19 gyorsulás)
- a hátsó futómű rendbetétele (szilentek-ilyesmi) 200-ból kijön, a jó hír az hogy az első is belefér ennyibe
- a blokk állandó sz@rakodást kíván
Tegnap autóztam egy ilyennel.
Sajna, a buzi hó miatt nem tudtuk megnyomni semennyire, féltettük, de így 3000 fordulatig is elképesztően harapós... meg tudnám szokni gyorsan
ELADÓ Sony PS3 80GB FAT 5db játékkal. GT5 Academy edition. FIFA08. Metal gear solid: Guns of the patriots, The Saboteur. Mini ninjas. 40db Pisztolyorrú Mátyásért vihető. Személyesen mogyoródon vehető át 2 nap próbagarit vállalok.
- kényelmetlenül qrvanagy, mindenhonnan kilógtam vele (gazdája is megmondta hogy városba nem való)
- 2.5 dízellel nagyon tetű (kb.R-19 gyorsulás)
- a hátsó futómű rendbetétele (szilentek-ilyesmi) 200-ból kijön, a jó hír az hogy az első is belefér ennyibe
- a blokk állandó sz@rakodást kíván
Fegya:
Ajánlottan feladtam ,boritékban!
Páran biztos ismerik őket itt
http://youtu.be/UyK_9rsd-p4
Az első képen lévőt küld el!
Ezt!
Sajna, a buzi hó miatt nem tudtuk megnyomni semennyire, féltettük, de így 3000 fordulatig is elképesztően harapós... meg tudnám szokni gyorsan
Ha nem volt rajta ,hogy fogatod fel?
Jó reggeli picsarázás
Amúgy meg sziasztok