Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a régit tömítést teszed vissza és sehol nincs rajta sérülés akkor LEHELLETVÉKONYAN megkened a tömítő felületeket DE CSAK OTT! és felteszed mielőtt elkezdene száradni. (gyors legyél)
és ha az Ábrus által leírtakkal minden oké, akkor imádkozol, hogy ne legyen hengerfejes a motor.
Asszem robertgida-nak ugyanez volt. ott hengerfejtömítés csere kellett, mert valami dísztömítés volt csak alatta
Nos tedd a következőt:
-hidegen! leveszed a hűtősapit és függőlegesbe állítva a motort (azaz ráülsz) megnézed hogy tele van-e a hűtő "vízzel" a sapkáig.
-ha nincs akkor töltesz rá hogy tele legyen
-hűtősapi belsejét megnézed, azon fogsz látni egy gombszerű izét (vákuumszelep) amit két körömmel a szélén megfogva kicsit ki tudsz húzni, húzogasd meg és nézz alá hogy nincs-e alatta szennyeződés. (ha ez nem zár rendesen, akkor szokta kinyomni a vizet a kiegy.tartályba mikor melegszik fel és előbb-utóbb forrni kezd a víz)
-ha ez jó akkor sapi tömítés ellenőrzés (körben a gumi) majd mehet vissza
-megnézed hogy legyen valamennyi víz a kiegy.tartályban
-elindítod és figyeled az eseményeket
-alapjáraton járatva valamikor be fog kapcsolni a venti, ez természetes.
azt nézd hogy nyom-e ki vizet a kiegy.tartályból (közben fülelsz hogy forr-e esetleg a víz) majd leállítva és mikor lehűlt megnézed ugyanitt a vízszintet.
engem beloadról most dobak ki mert alacsony volt az arányom érdekes bithorlón 6x feltöltésem van 3 éve folyamatosan csak a beloadra nem tölt vissza nemtom miért
Autót sem tudnék mondani aminek a motorterében van hűtőtartály, nem hogy motort.
kösz mindenkinek a válaszokat, utánanézek
itt nincs hűtőtartály, van a hűtő a termosztát a csövek a blokk amit behűt és a kiegyenlítő tartály ennyi
A henger alatt és a 2 hengerfej között pasztázzam?
Na ma is tanultam valamit..akkor hol van a hűtőtartály?
Akkor hiába van tele a kiegyenlítő, a hűtőtartályban lehet kevés a víz?
a trapéz egyik oldalán egy 3szög van a másikon oldalán a Fuel felirat
Az azt jelenti h ennyi a max amit nem tölthetsz vissza.... e fölött kirúgnak..de azért érdemes visszatölteni.
pontosan
ahhoz nagy szabálytalanság kell, hogy velem is kiqúrj.ha ez a célod, pl. kezdj el meghívót árulni
180-85-ös embertől vettem, kb 90 kg, kösz rákattintottam az előzményre! az én benyacsapom igy néz ki:
Hát nemtom Ati meg Fábi is onnan ír ez 2, nagyvenyimről meg csak 1 ember melyik az elmaradottabb
HA van a kóron 12 hitendrúnolható torrentem akkor az azt jelenti hogy ennyinél nem kell visszatöltenem, csak ez felett? (eddig mindig fenn voltam 48 órát hogy nehogy kiqrjak veled )
Az a kiegyenlítő tartály
Na most lehet hülye kérdést teszek fel de nem vágom...
Nem az a hűtőtartály ami a motor menet irány szerinti jobb oldalán van hátul az idom alatt?
Vagy az a kiegyenlítő tartály? Annak a sapkáján van a lyuk.
Sajnos vízhőfok mérőm nincs csak olaj.
Akkor írkálhatok neki ímélt.
Jaaaa, hogy Sz.sz miklóson még nincs net. (elmaradott környék lehet)
Ja nem hehe fordítva volt a teló a földön
Várjál az másfajta a 600nak a közepén kell és lehet csavarhózó kalapács kombóval
Mámint 500on de ez ugyan az
nekünk úgy van lefele nyitott előre zárva felfelé tartalék